Adana Demirspor Yetenek Avında

​Adana Demirspor’un Altyapı Genel Koordinatörü ve U-21 Antrenörü Erol Yaşar Ayas, futbolcu izlemek üzere yurt dışına gitti. İlk etapta Kenya, Nijerya ve Kamerun’da oyuncu takip edeceklerini ve belirledikleri isimler üzerine yoğunlaşacaklarını söyleyen Erol Ayas, daha sonra ise genel bir tarama yapacaklarını belirtti.

Adana Demirspor’a daha az maliyetle yetenekli genç oyuncular kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen Ayas, direkt olarak futbolcularla görüşeceklerini açıkladı. Ayas, "Adana Demirsporumuzu direkt olarak hedefe götürecek oyuncuları bünyemize katmayı hedefliyoruz. Beğendiğimiz isimler olunca hemen hocamız Erkan Sözeri ile irtibata geçerek uygun görmesi halinde transfer etmeyi planlıyoruz. Tam anlamıyla oyuncu kaynağına gidiyoruz. Her bölgeye oyuncu bakacağız. Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz’’ diye konuştu.
"Avrupa’yı da tarayacağız"
Adana Demirspor’un hedefleri büyük bir camia olduğunu ifade eden Ayas, şunları söyledi:
"Öncelikle Afrika kıtasını tarayacağız. Hem bu sezon hem de ilerleyen yıllar için uzun vadeli bir plan yaptık. Avrupa’yı da takip edip özellikle gurbetçi oyuncularımızla temas halinde olacağız. Takımımız inşallah bu sezon Süper Lig’e çıkınca Adana Demirspor takımının adını Avrupa’ya duyurmak istiyoruz. Yapacağımız hamlelerle bunu gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.’’
Başkan Sedat Sözlü, İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Deniz ile birlikte hava alanından Ayas’ı yolcu ederken, iyi haberlerle dönmesi temennisinde bulundu. Sözlü, "İnşallah Erol hocamız genç ve yetenekli oyuncuları bir an önce takımımıza kazandıracaktır. Kendisine güveniyoruz" ifadelerini kullandı.
Erol Yaşar Ayas’ın İstanbulspor, Adanaspor, Mersin İdmanyurdu, Feyenoord, Avustralya Süper Lig ekiplerinden Sdney Wanderers ve Milli Takımlar Batı Avrupa ekibinde çeşitli görevler aldığı öğrenildi.

Daha yeni Daha eski
Google News