Demirspor'a "15 gün içinde tesisi boşaltın" uyarısı geldi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyelerini Aytaç Durak Tesisleri’nde ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sözlü, “Sizin ziyaretiniz sezon öncesi bize ayrı bir güç kattı. Kulübüz ziyaretiniz hem bizi hem taraftarımızı mutlu edecektir. Zorlu bir sezona giriyoruz. Birçok sıkıntılar bizi bekliyor. Bu sıkıntıları sizin de manevi desteğinizle aşacağımızı düşünüyoruz. Sizden aldığımız güç ile Adana Demirsporumuz inşallah Süper Lig’e çıkacaktır” dedi.
Geçen yılki ciddiyetle çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Sözlü, “Devletimizi sıkıntıya sokmamak için geçen yıl gayret ettik. İnşallah bu yıl bunu yine devam ettireceğiz. Emniyet güçlerini ve sizi sıkıntıya sokmamak için sükuneti korumaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz günlerde Milli Emlak’tan 15 gün içerisinde tesisleri boşaltmaları yönünde kendilerine yazı geldiğini de aktaran Sözlü, yazıyı cevapladıklarını belirterek, konu hakkında Vali Demirtaş’tan yardım istedi.
“Her an yanınızda olacağımızı hissetmenizi istiyorum”
Vali Demirtaş ise sezon öncesi Adana Demirspor’a başarılar dilemek istediğini belirterek, “Hem taraftarları hem sizi tebrik ederim. Gerçekten Adana takımları ile gurur duyuyoruz. İki takım var, biri Süper Lig’de diğeri PTT 1. Lig’de. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Onun için hem sizleri hem de Adanaspor’u tebrik ediyorum. Taraftarı ve oyuncuları tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon daha güzel başarılar elde edersiniz. Her iki takımın da Süper Lig’de olması bizim temennimiz. Bize ne görev düşerse, her an yanınızda olacağımızı hissetmenizi istiyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Vali Demirtaş, Milli Emlak’tan gelen yazı hakkında bilgisi olmadığını, konuyu araştırarak takip edeceğini ifade etti.
Ziyarette, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak da hazır bulundu.

Daha yeni Daha eski
Google News