Engin Korukır "Bu kadar defans yapacaklarını tahmin edemedim"

Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçına ilişkin, "Bu 1 puan da çok değerlidir. Sonuçta rakibimiz Adana Demirspor'dur." dedi.

Korukır, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Adana Demirsporlu oyuncuları, sık sık sakatlanarak müsabakayı durdurdukları gerekçesiyle eleştirdi.

Kendilerinin de Adana Demirspor gibi genç bir oyuncu kadrosuna sahip olduğunu ifade eden Korukır, şöyle konuştu: 

"Gençlere yatmayı öğretirsen, yatar, kalkmayı öğretirsen, kalkar. Oynamayı öğretirsen, oynar. Oyuncularım gerçekten golün haricinde sahada her şeyi yaptı. Maç neredeyse tamamen tek kale oynandı. Belki rakibimiz transfer yasağı nedeniyle as oyuncularını oynatamadı ama bizim de transfer yasağımız var ve biz de hep genç oyuncuları oynattık. İnşallah takımımız hep böyle olacak, üzerine daha iyi işler koya koya devam edecek."

Adana Demirspor'un tamamen kapanmasının futboldan keyif alınmasını engellediğine işaret eden Korukır, "Ben bu kadar defans yapacaklarını tahmin etmiyordum. Ligin ilk yarısı ile ilgili bir hedef koydum. Özellikle iç sahada aldığımız her puan çok değerli. Biz ligin ilk yarısında 20 puan barajını yakalarsak çok iyi olur. Ama 17-18 puan da bizim için idealdir. Bu 1 puan da çok değerlidir. Sonuçta rakibimiz Adana Demirspor'dur." değerlendirmesinde bulundu.

Daha yeni Daha eski
Google News