Erkan Sözeri "Aldığımız 1 Puan, 3 Puan Değerindedir"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise bazı nedenlerden dolayı takımın transfer tahtasının açılmadığını, bu nedenle genç oyuncularla sahaya çıktıklarını anlattı.

Teknik direktörlük hayatında hep rakip takımlara saygı duyduğunu vurgulayan Sözeri, şunları kaydetti: 

"Bugün de rakibimize saygı duyarak oynadığımızı düşünüyorum. Genç oyuncuların vakit geçirmesi abartılı gibi gözükse de futbolcularımız doğru dürüst çalışamadan Samsun'a geldi. Gerçekten çoğuna kramp girdi. Ama yine de Samsunspor hakkını helal etsin. Gerçekten Samsunsporlular bize haklı şekilde kızdı. Maçın geneline baktığımızda zaten biz alacağımız puanın ekstra olacağını düşünüyorduk, onu da da aldık. Bu 1 puan, 3 puan değerindedir. Adana Demirspor'un formasını sahaya koysanız o inanılmaz mücadele eder, genç oyuncularımız da aynı o şekilde mücadele etti. Hepsini gerçekten kutluyorum."

Maçtan önce kendisine yönelik eleştiriler olduğunu hatırlatan Sözeri, şu ifadeleri kullandı: 

"(Erkan Sözeri transfer tahtasını açamadı, onurun varsa niye istifa etmiyorsun) diye eleştiriler vardı. Ben hayatımda hiçbir yerde görevden kaçmadım ve zor olan insanın hep yanında oldum. Zor olan takımın yanında oldum. Ben bu işten ekmek yiyorum. Böyle bir günde yanında olmam gerekirdi takımımın ve yanında oldum. Oynamayan bütün oyuncularım da buradaydı, hep beraber bir bütünlük sergiledik. Önümüzdeki hafta transfer tahtasını açacağız ve gelecek hafta Denizlispor maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz."

Daha yeni Daha eski
Google News