Hüseyin Sözlü "Demirspor Tesisleri Kullanmaya Devam Edecek"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milli Emlak'ın, 'tesisi boşaltın' yazısı gönderdiği Adana Demirspor'un Aytaç Durak Tesisleri'ni 49 yıl daha kullanmak için başvuruda bulunduklarını söyledi

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde 531. Kızıldağ Karakucak Güreşleri'ne ilişkin açıklamalar yapan Başkan Sözlü, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Milli Emlak'ın, Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nin 15 gün içerisinde boşaltılması gerektiğine ilişkin yaptığı bildirime açıklık getiren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü'nün ağabeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Adana Demirspor, Adana'ya mal olmuş bir takımdır. O konuda problem yaşayacağımızı sanmıyorum" diye konuştu.

Milli Emlak'ın yaptığı çağrının prosedür olduğunu anlatan Sözlü, "Kamuda bu, ya kirala ya da gereğini yap anlamına gelir. Belediye de bazen kira sözleşmesinin bittiği yerlerde bu tip rutin görevi yapar ama bu Adana Demirspor'un oradan çıkacağı anlamına gelmez. Adana Demirspor'un çıkmayacağı konusunda hiç şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı.

Başkan Sözlü, Adana Demirspor'un, tesisleri 49 yıllığına kullanmak için başvuruda bulunduğunu vurgulayarak, "Kamunun Adana Demirspor'u rahatsız ettiği, 'çık' diye tepesine geçtiği yok. Kiracıyla rutin yaptığı bir yazışma" şeklinde konuştu.

Daha yeni Daha eski
Google News