İzzet'in Ameliyatı Başarılı Geçti

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Kızılcahamam kampında sol ayak ön çapraz bağları kopan İzzet Çelik ameliyat oldu.

Mavi-Lacivertli takımın Kızılcahamam kampında sol ayak ön çapraz bağları kopan İzzet Çelik'in ameliyatının başarılı bir şekilde tamamlandığı öğrenildi. Zorlu bir ameliyatın ardından hastane odasında dinlenmeye alınan İzzet, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Adana Demirspor camiasının büyüklüğünü bir kez daha gördüğünü söyleyen İzzet, "Başkanımız Sedat Sözlü ile yöneticilerimiz başta olmak üzere, hocamız Erkan Sözeri ve takım arkadaşlarım beni hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Sürekli telefonla arayarak moral verdiler. Hepsinden Allah razı olsun. En kısa zamanda takıma döneceğimden eminim" diye konuştu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri de, telefonla genç oyuncuyu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve bir an önce kendisini takımda görmek istediğini söyledi.

Özel bir hastanede Prof. Dr. Yaman Sarpel tarafından başarılı bir ameliyat geçiren İzzet, yarın (5 Ağustos Cuma) taburcu olacak ve dinlenmeye evinde devam edecek.

İzzet Çelik, daha sonra ise rehabilitasyon çalışmalarına başlayacak
Daha yeni Daha eski
Google News