Sedat Sözlü "Koşan Agresif bir Demirspor kurduk"

Kızılcahamam'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Adana Demirspor, yeni sezona yine iddialı girmeyi hedefliyor.

Adana Demirspor'un kulüp başkanı Sedat Sözlü, "Şampiyonluğu hak eden bir camiamız var. Bu sene inşallah camiamıza şampiyonluk keyfini tattıracağız" diyerek
Demirspor camiasına umut dolu mesaj verdi.

Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor’da transferin bitmediğini belirten Sözlü, “Takımda ihtiyaç duyulan bölgelere transferler gerçekleştirelecek” dedi.

Hedef her zaman şampiyonluk

"Adana Demirspor camiasında hedef her zaman şampiyonluktur. Biz de şampiyon olacak bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Gereken yerlere gereken takviyeler yapıldı. Önemli oyuncular aldık" ifadelerini kullanan Sedat Sözlü, "Ön libero mevkisine bir transfer düşünüyoruz. Erkan Sözerihocamızı zaten herkes biliyor, başarılı bir teknik adam. Onunla da gayet iyi bir çalışma ortamı yakaladık.” Dedi.

Mayamız tutacak

Genç bir ekip kurduklarını anlatan Sözlü, “30 yaşın üzerinde 2 oyuncumuz var, yaş ortalamamız çok düşük. Koşan, agresif bir Adana Demirspor izleyeceğiz.

Şampiyonluğu hak eden bir camiamız var. Bu sene inşallah camiamıza şampiyonluk keyfini tattıracağız. Mayamız tutacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Daha yeni Daha eski
Google News