Bigchefs’ten Adana Demirspor’a yemek

Özülkü Şirketler Grubuna bağlı Özel Adana Hastanesi ve Özel Güney Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şule Özülkü Adana Demirspor’u akşam yemeğinde ağırladı. Ziyapaşa’da bulunan Özülkü İş Hanı’nda yer alan Bigchefs Restoran’da tüm takıma Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşma öncesi takıma moral yemeği veren Şule Özülkü, başarılar diledi. 


Şule Özülkü, deplasmandan Mavi-Lacivertli takımın güzel bir sonuçla döneceğine inandığını belirterek Başkan Sedat Sözlü olmak üzere yemeğe katılan yöneticilere, teknik ekibe ve futbolculara teşekkür etti.
Başkan Sedat Sözlü de yemek öncesi yaptığı açıklamada Şule Özülkü’ye bu güzel jestinden dolayı teşekkür etti. Sözlü, ‘’Takımımız inşallah başarılı olduğunda Şule Özülkü’nün de katkılarından her zaman övgüyle bahsedeceğiz. Ben bütün takımımız adına Şule Hanım’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah Gaziantep büyükşehir Belediyespor maçından hak ettiğimiz sonucu alıp yolumuza devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Futbolcular ve teknik heyet Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi hem stres atmış oldu hem de keyifli anlar yaşadı. 

Daha yeni Daha eski
Google News