Demirspor'a Taraftarlardan ziyaret

1940 Adana Demirspor Taraftarlar Dernek Başkanı Zülfikar Çelik ve yöneticiler antrenman öncesi Teknik Direktör Erkan Sözeri ve takıma Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi başarılar diledi. Tesislere gelerek Teknik patron Erkan Sözeri’ye Adana Demirspor atkısı ve çiçek takdim eden dernek Başkanı Zülfikar Çelik ve yöneticiler takıma güvendiklerini söyledi.

Çelik, ‘‘Adana Demirspor taraftarı sonuna kadar arkanızda olacak. Siz de bizim artık ailemizden birisin. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi sizlere başarılar diliyoruz. Biz sizi yakından tanıyoruz ve inanıyoruz. İnşallah hep birlikte başarılı bir sezon geçiririz’’ dedi.  

Erkan Sözeri ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken hep beraber  mutlu günler yaşamak istediklerini ifade etti. Sözeri, ‘’Adana Demirspor taraftarını rakipken de takip ediyorduk, ne kadar büyük bir camiaya geldiğimizi biliyoruz. Bize her maçımızda büyük destek olacağınızdan eminiz zaten. Oyuncularımıza bunu her defasında anlatıyoruz. Denizlispor maçında taraftarımız olsaydı daha farklı, daha coşkulu olurdu. İnşallah bu güvene layık olmaya çalışırız. Biz sahada yüreğini ortaya koyan her şeyini veren, formasına armasına sahip çıkan ve duyarlı bir takım oluşturduk. Çocuklarda oynadıkları oyunla bunu kanıtlayacak. Hiçbir zaman bundan endişeniz olmasın. Siz de göreceksiniz inşallah bu takım size hep alkışlatacak’’ diye konuştu.

Bu arada Mavi-Lacivertli takım düz koşu yaparken daha sonra da koordinasyona dayalı dar alanda çalışmalar gerçekleştirdi. Ardından 5’e 2 idmanı yapan takım çift kale taktik maçı ve şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Benin Milli Takımı’na davet edilen forvet oyuncusu Mickael Pote ise Adana’ya gelerek çalışmalar başladı. Beninli oyuncu düz koşuyla günü tamamladı.

Daha yeni Daha eski
Google News