Erkan Sözeri'den Camiaya Açıklama

Son haftalarda takım olarak koşu kalitemiz iyi olmasına rağmen futbolda her zaman olabilecek fakat bizim biraz fazla yaşadığımız bireysel hatalar yüzünden maçlarda sarf ettiğimiz enerjiyi zaman zaman üstün oyunu tabelaya yansıtamıyoruz. Bu hatalardan ders alarak daha dikkatli olacağız.
Taraftarlarımızda  22 senenin getirdiği bir sabırsızlık var. Tepki göstermelerini dozajında olduğu sürece normal karşılayabiliriz. Yönetimimiz , oyuncularımız ve teknik heyet olarak başarılı olabilmek için son derece gayret ediyoruz. Yönetimimiz birçok sorunlarla uğraşıyor. Buna rağmen 5 maçta alınan bir mağlubiyet var. Takımımız yeni bir takım. İnişli çıkışlı grafikler normal. Ben kolay kolay pes etmem fakat Balıkesirspor maçından sonraki tepkilere duyarsız kalmayarak başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kurulumuza hiçbir tazminat talebimiz olmadan, oyuncularımızı ve yönetimimizi zorda bırakmamak için görevi bırakabileceğimi, takdirin de onlarda olduğunu ve alacakları her karara saygı duyacağımı belirttim.

Yapılan toplantı sonrası sağolsunlar bana ve oyuncularımıza güvendiklerini ileten başkanımız ve yönetim kurulunu yarı yolda bırakmanın bana da yakışmayacağını düşünerek, karara saygılı olduğumu söyleyip teşekkür ettim.

Yine ifade ediyorum ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Ve bu oyuncularda bu şanlı armayı sezon sonunda hak ettiği yer olan zirveye taşıyacaklar. Ve çıkışımıza da bu hafta Şanlıurfa maçıyla başlayacağız.

Son sözüm de taraftarımıza. Onların yaşam biçiminin Adana Demirspor olduğunu hepimiz biliyoruz.Ve sonsuza kadar sevdiklerini de. İnsan sevdiğine kırılır. Fakat rencide etmez. Sevdiğinin en zor zamanlarında yanında olur. Bize verilen emanete de sonuna kadar sahip çıkacağımızı herkes bilsin. Saygılarımla.

Daha yeni Daha eski
Google News