Erkan Sözeri ‘Hiçbir oyuncumla problemim yok’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Altınordu A.Ş. ile 2-2 berabere kalınan maçın ardından yaptığı açıklamanın abartıldığını söyleyen deneyimli teknik adam, ‘’Hiçbir oyuncuyla benim problemim yok ve bu olay da çok büyütüldü. Kamuoyunu ve camiamızı fazla da meşgul etmemek lazım. Ben de her oyuncu çalıştığı zaman formayı giyer. Onur da başka oyuncum da çalıştığı zaman bu şanlı formayı giymeye aday. Bütün oyuncularıma eşit mesafedeyim. Bu olayı da bir daha açmamak üzere burada kapatalım’’ şeklinde konuştu.

Bu ligin zorluğunu her zaman ifade ettiğini ve bu haftaki sonuçlarla bir kez daha gözler önüne serildiğini anlatan Sözeri, ‘’Kazansaydık çok önemli bir avantajımız olacaktı tabi ama çok istedik maalesef olmadı. İyi mücadele ettik, iyi bir koşu kalitesi gösterdik ama dağınık oynadık. Ama toparlayacağız ve bunun çözümü bende. Kimse merak etmesin, bu taşları bu sistemi eninde sonunda oturtacağız. Biz de bir an önce olsun istiyoruz ama futbolun doğasında bunlar var. Diğer takımlarda bunu yaşıyor. Yeni takımın bazı şeyleri oturtması kolay olmuyor. Antrenmanlarda daha çok tekrar yapıp daha çok çalışacağız. Bunları çözdükten sonra daha iyi sonuç alacağız. Biz iyi bir takımız ve ben oyuncularımdan memnunum. Altınordu maçında kaybettiğimiz 2 puan bizim için önemliydi. Tabii ki çok üzgünüz, bu puan kayıplarını Balıkesirspor deplasmanında telafi edeceğiz. Antrenmanlarda daha çok çalışacağız ve bu takımı hak ettiği zirveye taşıyacağız. Bunun için 8. haftaya kadar taşların yerine oturması lazım’’ diye konuştu.

Sözeri Ziraat Türkiye Kupası’nda da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini sözlerine ekledi.


Gökçek Vederson ise her geçen gün daha iyi olduğunu belirtti. Tecrübeli oyuncu, ‘’Şu anda takımla beraberim ve kendimi iyi hissediyorum. İnşallah en kısa zamanda 90 dakika maç oynayabilirim. Taraftarlarımız muhteşem, sahada onlar için en iyisini yapacağız.’’

Adana Demirspor bugün (Çarşamba) kendi sahasında saat 21.30’da Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Eleme maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak. 

Daha yeni Daha eski
Google News