Engin İpekoğlu "Bu kadroya inanarak ve güvenerek geldik"

Adana Demirspor teknik direktör Engin İpekoğlu ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Aytaç Durak Tesisleri’nde Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında Engin İpekoğlu, Adana Demirspor gibi büyük bir camiada teknik direktör olarak görev almanın kendisi için gurur vesilesi olduğunu söyledi.

Hedefi şampiyonluk olan bir takımda görev almanın da çok zor olduğunu belirten İpekoğlu, bu zorluğun üstesinden de geleceklerini ifade ederek, ‘’3 puanlık sistemde puan farkının kapatılacağını biliyoruz. 1 günlük bile zaman kaybına tahammülümüz olmadığını biliyoruz. Buraya gelişimizin en büyük nedenlerinden biri de futbolcu arkadaşlarımızdır. Adana Demirspor’da oynayan şu an ki mevcut futbolcuların Süper Lig’e çıkma başarısı gösterecek düzeyde ve kalitede olduklarına inanıyorum. Elimizde sihirli değnek yok. Görev aldığım her kulüpte belirttiğim gibi elimizdeki sihirli değnek futbolcular, taraftar, yöneticilerimiz ve hatta basın mensuplarıdır. Eğer birlik ve beraberlik içinde olursak biz yol göstericiyiz ve yolu çizeriz, bu yol doğrultusunda doğruları yapmak da  taraftarımız, yönetimimiz ve basın mensuplarının elindedir’’ diye konuştu.

Bütün kentin başarı için kenetlenmesi gerektiğine inandığını anlatan deneyimli teknik adam, şöyle devam etti;

‘’Hedefi şampiyonluk olan bu takımların eğer birlikteliği sağlayamadıkları anda da başarısız olma ihtimalleri vardır. İnşallah biz teknik heyet olarak üzerimizde düşeni yapıp, futbolcularımız da bizim gösterdiğimiz yolda doğruları yapmaya çalışır ve mutlu sona hep birlikte ulaşırız. Bu kadroya inanarak ve güvenerek geldik. İnşallah Süper Lig hedefine ulaşırız.’’       

Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ise, Engin İpekoğlu ile hedefledikleri Süper Lig’e çıkacaklarına inandığını söyledi.

Sözlü, ‘’Camiamızın beklentilerine cevap verebilecek, deneyimlerini, birikimlerini, hepsini içinde bulunduran bir hocamızla anlaşmak istediğimizi söylemiştik. Futbolculuk ve teknik adamlık döneminde Milli takım ve Türk futboluna önemli hizmetleri bulunmuş Engin İpekoğlu hocamızla anlaştık. Adana Demirspor camiasına hayırlı olsun’’ dedi.  

Bu arada Başkan Sözlü, Seidu Salifu’nun lisans probleminin mutlu sona ulaştığını açıkladı.

Daha yeni Daha eski
Google News