Rehavet

Zafer, cephede kazandıklarından ibaret değildir... Kazandıklarını böbürlenerek anlatmak hiç değildir. Bunlar rehavet doğurur.. Gerçek zafer topyekün ve heryerde dik duruş göstermektir.

Bıkmadan, usanmadan...

Saha içinde, dışında, her yerde...

Adana Demirspor, sahada son 2 maçta kazandığı 6 puanın yanısıra, tribün olarakta eskiye dönüş sinyalleri verdi.

Zorda kalana yardıma koşan bir özveriyle Kocaelispor camiasına ışık tuttu ve taraftarlarının ve sempati duyanların gurur duymasını sağlarken, sporseverlerinde takdirini kazanmış oldu.

Şimdi ise 2 haftadır kazanılan müsabaka sayısının artırılması gerekiyor. Engin İpekoğlu ile yapılan kan değişimi sahada daha fazla hissettirilmesi gerekiyor.

Rehavete kapılmadan, adım adım..

Sırada zorlu Ümraniyespor müsabakası var.İşin en kötü tarafı ise, camiadan gönderilen ve eski öğrencilerini iyi tanıyan Erkan Sözeri'ye karşı olması...

Erkan Sözeri, bu takımı kurdu ve yeteneklerinin farkında ve dolayısıyla önlemlerini alacaktır. Ümraniyespor ise ligin yeni ekibi ve inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. En çok topa sahip olan ve rakip kalede çoğalarak akıllı atak yapan takım kazanacak. Sonrasında Malatya ve Sivas ile karşılaşacak Ümraniyespor'un zorlu fikstürü bizim maçımızla birlikte başlayacağından muhtemelen üst düzey bir motivasyonla karşımızda olacaklar.

Biz taraftarlar olarak hep inanır hep güveniriz, sonu hüsranda olsa.. Yılların bize sağladığı en büyük katkı ise günlük sevinçleri deniz köpüğü gibi görmemizdir. O an bizi güçlendiren mutlulukların, sonrasında çekeceğimiz acılara daha fazla dayanabilmemizi sağlamaktan başka bir işe yaramadığını biliriz.

Önemli olan tünelin sonundaki ışığı görmek değil, ona ulaşmak...

Saygılarımla...

Doğan Ergezer

Daha yeni Daha eski
Google News