2 Futbolcu Giresun Maçında Yok

Adana Demirspor deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan çalışmalar 5’e 2 ve tam sahada taktik antrenmanla sona erdi.

Giresunspor karşılaşmasına sıkı çalışan ve göstermiş oldukları performansla teknik heyetin yüzünü güldüren Mavi-Lacivertli oyuncuların keyifli oldukları görüldü. 

Milli Takım arasının kendilerine gayet iyi geldiğini ve Atiker Konyaspor ile oyadıkları hazırlık maçıyla bunu net olarak gördüklerini belirten deneyimli teknik adam Engin İpekoğlu, hafta boyunca Giresun deplasmanından 3 puan almanın hesaplarını yaptıklarını dile getirdi. 

POTE VE GRBİC’DEN KÖTÜ HABER

Adana Demirspor’da yaşanan sakatlıklar zorlu maç öncesi moraller bozdu. Mickael Pote ile Petar Grbic’in Giresunspor maçında forma giyemeyecekleri belirtildi. Her iki futbolcunun da tedavilerine başlandı. 

Bu arada Adana Demirspor Cumartesi öğle saatlerinde havayoluyla aktarmalı olarak Giresun’a hareket edecek. 

Pazar günü Giresun Atatürk Stadyumu’nda saat 17.00’de oynanacak olan karşılaşmayı İzmir bölgesinden Tolga Özkalfa yönetecek. 

Daha yeni Daha eski
Google News