Engin İpekoğlu "Hiçbir takımı küçümsemiyoruz"

Adana Demirspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra ise 5’e 2 oynayan futbolcular antrenmanın son bölümünde taktik çalıştı. 

Eskişehirspor maçından itibaren futbol olarak yükselişe geçtiklerini ifade eden İpekoğlu, "Eskişehirspor ve Giresunspor maçlarında iyi oyunumuzu sonuca yansıtamadık. Göztepe maçında ise skoru da sağlamayı başardık. İyi oynadığımız 3 müsabakadan sadece birini kazandık ama iyi oynarken kazanma ihtimalimiz daha yüksek" dedi. 

Ligde hiçbir takımın rakibini küçümseme hakkı olmadığını söyleyen deneyimli teknik adam, "Mesela Feyyaz hoca (Uçar), kümede kalma mücadelesi veren Bandırmaspor'un başına geçti, takım ligin şampiyonluk adaylarından Göztepe ile deplasmanda berabere kalırken sonraki hafta ligin bir diğer iddialı takımı Boluspor'u yendi" diye konuştu. 

Takımın en etkili oyuncusu Pote'nin de durumuna değinen Engin İpekoğlu, "Göztepe maçından önce Pote'nin bir sakatlığı vardı. Doktorla görüştükten sonra Pote'ye 'Seni 45 dakika oynatabilirim' dedim. '20-25 dakika oynasam daha iyi olur hocam' cevabını verdi. Oyuncumu riske etmek istemiyordum ama itiraf edeyim çaresizlikten oyuna sürdüm. Kabul etmek lazım ki gol bölgesindeki en etkili oyuncu. Ancak galibiyet golünü atsa da aynı bölgede yine problem var. Bugün MR'ından sonra durumu netleşecek. %60-70 hazır görürsem oynatmayı düşünüyorum. Umarım bir problem çıkmaz. Ama oyuncumu bir maç oynatayım diye sonraki haftaları riske atmam" diye konuştu.


‘TARAFTARA VEFA BORCU BORCUMUZ VAR’

Adana Demirspor taraftarının etkisini bütün Türkiye biliyor. Şampiyonluktaki rakibimiz Eskişehirspor maçını kaybettikten sonra oyuncularımı soyunma odasına alkışlarla gönderdiler. Göztepe maçının devre arasında oyuncularıma, 'Taraftara vefa borcumuz var. Aynı coşkuyla onlar için oynamanızı istiyorum' dedim. Golleri bulup 2-1 öne geçtikten sonra biraz geri çekilmiş gibi görünsek de 3-4 gol fırsatı daha yakaladık. Bandırma'ya da Feyyaz hocayla birlikte yakaladığı çıkışa saygı göstererek iyi oyunumuzla kazanmak için gideceğiz" diye sözlerini tamamladı.
Daha yeni Daha eski
Google News