Hüseyin Sözlü'den Demirören'e Ağır Bombardıman "Gizli Fetöcü.."

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'den gündem yaratacak iddia geldi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hakem hataları nedeniyle TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’un sürekli hakkının gasp edildiğini ve 2 sezondur şampiyonluğunun engellendiğini öne sürerek, “Yıldırım Demirören kendisine baksın, hakem hatalarına baksın. Güya FETÖ’cüleri ayıkladıktan sonra kendisi de devam ediyor. FETÖ bulaşığını iliklerine kadar sindirmiş ama hakkımızı yemeye devam ediyor. Tahmin ediyorum, kendisinde de gizli FETÖ’cülük var” dedi.

Başkan Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin üçüncü oturumunun ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Sözlü’ye, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü’nün basına verdiği demeçler yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) ceza alması hatırlatıldı. Başkan Hüseyin Sözlü, Sedat Sözlü’nün ‘hakkımız gasp ediliyor’sözlerini desteklediğini belirten Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti:

“Geçen sezon en az 10 maçımızda Adana Demirspor’un hakkı yendi. Hakem hataları ne tesadüftür ki hep Adana Demirspor’un aleyhine oluyor. Lehimize tek bir hakem hatası, penaltı verdiklerini görmedim. Son 2 sezon her seferinde çıkacakken, kim, hangi takım çıkacak dediyse, önceden program budur dediyse onlar çıktı. Zaten Federasyon’un yarısından fazlası FETÖ’cü. Bu Federasyon Başkanı zaten geçtiğimiz 2 sezon hep FETÖ’cülerle çalıştı. Bu dönem de FETÖ’cüleri güya arındırdı ama herkese bulaştığı halde kendisine ne hikmetse bulaşmamış. FETÖ’cüler yüzünden, FETÖ’cü merkez hakem komitesi başkanı yüzünden kayıplarımızı kim telafi edecek? Onları arındırdıktan sonra da FETÖ’cülerle ortaklığı noktasında edindiği alışkanlıklarından sayın Federasyon Başkanı hala vazgeçmemektedir. Federasyon başkanlığının özerk olduğunu düşünüyorum ama buralarda Sovyetik bir yapı var. Zaten her federasyon başkanı tek başına aday oluyor. Kimse karşısına çıkamıyor. Tahmin ediyorum ki burada siyasi bir değerlendirme var.”

Hakkımızın yenmesine tahammül edemeyiz”

Gerekiyorsa Adana Demirspor dahil olmak üzere güreş, hentbol, tekvando gibi tüm spor branşlarından desteğinin çekileceğinin altını çizen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Yıldırım Demirören kendisine baksın, hakem hatalarına baksın. 2 sezon şampiyonlukta hakkımız yenmiştir. Süper Lig’e onlar yüzünden çıkamadık. Güya FETÖ’cüleri ayıkladıktan sonra kendisi de devam ediyor. FETÖ bulaşığını iliklerine kadar sindirmiş ama hakkımızı yemeye devam ediyor. Tahmin ediyorum, kendisinde de gizli FETÖ’cülük var Federasyon Başkanı’nın. Kendileri Başakşehir, Alanyaspor, Karabükspor da var. 4 büyükleri kenara aldığınız zaman bütün takımlara baktığımda o partinin Belediye Başkanı’nın olduğunu görüyorum. Federasyon Başkanı’nda böyle bir baskı var demiyorum ama kendisi böyle bir baskı varmış gibi tavır ortaya koyuyor. Onun için, hakkımızın daha fazla gasp edilmesine tahammül edemeyiz. Gerekiyorsa, gelecek sezon sporda destekten çekilirim, kendi inisiyatifimde olan tüm kulüpleri de kapatırım. Yıldırım Demirören gibi federasyon başkanları kendilerine fazladan misyon biçiyorlar herhalde” ifadelerini kullandı.

Kaynak:AMKSPOR

Daha yeni Daha eski
Google News