Maçın ardından 2 teknik adam açıklamalarda bulundu

TFF 1. Lig'in 11. haftasında sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Bugün kazansak daha iyiydi ama rakibimizi altımızda tuttuk." dedi.

İldiz, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, kazanmak için mücadele ettiklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

Güçlü bir rakiple zor bir karşılaşma oynadıklarını vurgulayan İldiz, şunları kaydetti: 

"Oyuna çok iyi başladık. Bu oyunu oynarken de skoru netleştirmemiz gerekirdi. Devreye gol yiyerek girmemiz, oyuncularımızın moralini bozdu. Maçın ikinci yarısına Adana Demirspor daha iyi başladı. Pozisyonlar da buldular. Oyunun sonlarına doğru eksik kalmamıza rağmen oyuncularımız cansiperane mücadele ettiler. Biz de pozisyonlar yakaladık. Sonuçta berabere kaldık. Puan cetveline baktığımızda hemen altımızdaki rakiplerden bir tanesi. Bu tür müsabakalar hep 3 neticeli olur. Bugün kazansak daha iyiydi ama rakibimizi altımızda tuttuk. Devre sonuna kadar elimizden geldiğince puanlar toplamaya çalışacağız."

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise karşılaşmada genel olarak iyi oynadıklarını ifade ederek, "İkinci yarıda girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik 3 puanla ayrılma ihtimalimiz vardı. Açıkçası Pote'yi aradık. Giresunspor'a da bundan sonraki haftalar için başarılar diliyorum. İki takımın da işine yaramayan bir puan. Artık önümüzdeki cuma günü oynayacağımız Göztepe maçına odaklanacağız." şeklinde değerlendirme yaptı.

Daha yeni Daha eski
Google News