Mustafa Durak "İnşallah 3 puanı biz alırız"

Kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Aytaç Durak Tesisleri’nde ısınma ile başlayan antrenman, kuvvet ve tam sahada çift taktik maçıyla son buldu. 

Adana Demirspor’un Fransız asıllı Türk futbolcusu Mustafa Durak, Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte takımda güç ve taktik olarak önemli değişiklikler olduğunu söyledi.

Mustafa Durak, Aytaç Durak Tesisleri’ndeki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mustafa Durak, Ümraniyespor maçını değerlendirirken, ”Berabere kaldık. Ümraniye’ye 3 puan almak için gitmiştik. Takımda yeni hoca geldikten sonra birçok değişiklik oldu taktik olarak, güç olarak. Durumumuz iyiydi bu maça kadar, 3 puanı almak istiyorduk. Son dakikalarda penaltı yedik. Hakem konusuna girmeyeceğim. Onlara da çalar, bize de çalar sezon içerisinde dengelenir. Hafta sonu önemli maçımız var Eskişehir’e karşı. İnşallah 3 puanı biz alırız” dedi.

Performansı hakkında da konuşan Durak, “Ben Süper Lig’den geldim. Geçen sene sıkıntılar yaşadım. Sakatlığım oldu. 2-3 ay sürdü toplamda. Onun cezasını da çektim, kampa geç geldim. Daha kendimi tam bulamadım. 9 hafta oldu ama futbolu oynayan, bilen bilir” diye konuştu.

Bu arada Başkan Sedat Sözlü ve 2. Başkan ve Kulüp Basın Sözcüsü İmam Gazali Hıradağı da teknik patron Engin İpekoğlu ile uzun süre sohbet etti. 

Daha yeni Daha eski
Google News