TERÖRE LANET

Terör çirkin ve lanetli yüzünü bu sabah Adanamız da gösterdi. Sabah saat 08:05'de Adana Valiliği önünde bomba yüklü bir araç patlatıldı ve gözyüzüne simsiyah dumanlar yükseldi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve emniyet görevlileri sevk edilirken, bu olaydan keyif duyan ne kadar terör ve terör destekçisi varsa hepsine lanetler olsun..

Adana Demirspor taraftarları da sosyal medyada teröre karşı mesajlar atarak , olayı lanetledi. Adana Demirspor Kulübü resmi hesabı patlamanın ardından "Adana Valiliğimiz otoparkında gerçekleşen patlama sonucu yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" mesajını paylaşırken, Şimşekler Grubu'da "Adana Valiliği önünde patlama oldu. Tüm halkımıza geçmiş olsun !!!" mesajı yayınladı.

ADANA VALİSİ: 2 VATANDAŞIMIZ ÖLDÜ, 16 YARALIMIZ VAR

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, patlamaya ilişkin açıklamada bulundu. Demirtaş yaptığı açıklamada, "2 vatandaşımız öldü, 16 yaralımız var. Araç makam girişine yakın yerde patlatıldı. Bir kadın tarafından gerçekleştirildiği tahmin ediliyor. Patlama 33 plakalı bir araçta meydana geldi" dedi.

11:00

SALDIRIDA YARALANANLAR:

Nevran Temel, Fikret Aktaş, Leyla Bozkurt, Tuncay Sağır, Turgut Atıcı, Nuray Tevel, Umut Bora, Ersan Yaşkekilli, Abdullah Evgi, Gökhan Aygül, Sevilay Kan, İlyas Asla, Selami Aka, Durdu Turgut, Emine Dibek, Ertan Kılıçoğlu, Mustafa Kurtbeyi, Nihat Yavuz, Göksel Erdemir, Erkan Güveloğlu, Meryem Yıldırım, Sait Oyunlu, Orçun Diplan, Metin Oraşl, Zeliha Arıcı
Daha yeni Daha eski
Google News