Emrullah Şalk "Devre arasına mutlu girmek istiyoruz"

Adana Demirspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına Aytaç Durak Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmalarda Mavi-Lacivertli oyuncular ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 oynarken daha sonra ise tam sahada çift kale taktik maçı yaptı.

Antrenmana ağabeyi Şehmus Özer’in trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle kaleci Zülküf Özer katılmadı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, taktik maçında oyunu zaman zaman durdurarak oyuncularına uyarılarda bulundu.



 Adana Demirspor’un defans oyuncularından Onur Akbay ise, stadın buz pistinden daha kötü olduğunu kaydetti. Akbay,“Hiçbir zihniyet o saate vermemesi gerekiyordu. Orada buz pistinden daha berbar. İnanılmaz bir zemin vardı. Maçtan önce hakemlere gösterdik. Buz pisti düzdür ne olacağını bilirsin. İnsan sağlığı çok önemli. Orada birisi kafasını vursa çok ciddi problemler olabilirdi. Çok şükür iki takım içinde herhangi bir olumsuzluk olmadı. Sevindirici yanı bu. Bu ligde mücadele etmek lazım. Mücadele edilmezse en altta ki takım lideri yenebilir. Sivasspor ile oynayacağımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıp camiamızı sevindirmek istiyoruz” diye konuştu.

‘DEVRE ARASINA MUTLU GİRMEK İSTİYORUZ’ 

Takım kaptanlarından Emrullah Şalk da, “Bir puanı almasını bildik. Lider takımla deplasmanda eksi 20 gibi bir soğuk havada oynuyorsunuz. Ben kötü olmadığını düşünüyorum. Bir puanın kötü olmadığını düşünüyorum. Şimdi önümüzde zorlu bir deplasman var ve ben takım arkadaşlarıma güveniyorum. Sivasspor maçından da en iyi sonucu alabileceğimizi biliyorum. İnşallah devre arasına mutlu girebilmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Daha yeni Daha eski
Google News