Futbolcularımız açıklamalarda bulundu

Adana Demirspor, Aytaç Durak Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Bandırmaspor kamçı hazırlıklarını tamamladı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman ısınma hareketleri, 5’e 2 ve taktik çalışmasıyla sona erdi. Yarı sahada gerçekleştirilen taktik antrenmanında oyuncuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü.  

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu yönetimindeki çalışmalarda Mavi-Lacivertli oyuncular yağmura rağmen gösterdikleri performans dikkat çekti. 


GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK İSTİYORUZ’

Deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor karşılaşmasından galibiyetle dönmek isteyen Adana Demirspor’da kaleci Emrullah Şalk, iyi bir seri yakalamak istediklerini belirtti. 

Takım olarak form grafiklerinin her geçen hafta yükselişe geçtiğini ve bunun kendilerine güven aşıladığına dikkat çeken tecrübeli file bekçisi, ‘’Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Her maç daha da iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Göztepe maçında çok iyi bir mücadele örneği sergilediğimizi düşünüyorum. Bunun neticesinde de sahadan galibiyetle ayrılmasını bildik. İnşallah önce Bandırmaspor ardından da taraftarımızın desteğiyle Boluspor’u yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyoruz’’ diye konuştu.


HEDEFİMİZ ÜST SIRALARA TIRMANMAK’

Sercan Kaya ise, yaptığı açıklamada Göztepe karşısında iyi mücadele edip hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Göztepe galibiyetinin anlam kazanması için Bandırmaspor maçından da en kötü ihtimalle 1 puanla dönmeleri gerektiğini anlatan Sercan, ‘’Üst tarafları yakalamışken oradan kopmamak gerekiyor. Kalan periyotta kendi rakiplerimizle oynayacağız. Hedeflerimizi kendimiz belirleyeceğiz. İnşallah yukarılara doğru oynayacağız’’ dedi.

Kendi performansını da değerlendiren Sercan, ‘’Daha çok katkı sağlayıp, iyi olmam lazımdı. Bildiğiniz gibi sezon başı kampını geçirememem ve geç katılmış olmam bunlarda etkendi. Futbolda hiçbir zaman dün yok. Bundan sonra kendi adıma daha iyi olacağını söyleyebilirim. 2 hafta öncesine kadar hem fizik hem de zihin olarak çok daha iyiyim. Ben oynadıkça, sorumluluk aldıkça performansım daha da iyiye gitmiştir. Hocamız Göztepe maçında şans verdi ve ben de bunu iyi kullandım. İnşallah Bandırmaspor maçından da istediğimizi alırız’’ ifadelerini kullandı. 
Daha yeni Daha eski
Google News