Mücadeleye devam!

​Önümüzde Boluspor maçı var!

Çok önemli..

Bir nokta var, kafamızı kurcalayan, önce ona bir kelam edeyim istedim..

Hani şu sosyal medya ve basında çıkan "Eskişehirspor'a yapılacak maddi yardımlar, dağıtılması planlanan süperlig kombinesi filan.."

Şunu iyi idrak etmeliyiz, Eskişehirspor bizim rakibimiz, dolayısıyla dışardan organik olmayan her destek bizim dezavantajımızadır. Eskişehirspor sezon öncesi bu duruma düşeceğini bilmiyormuydu? Ceza alacağını, transfer tahtasının kapanabileceğini..? Yaklaşık 25 Milyon Euroluk bir kadroyu bunu bilerek yaptı! Şimdi ise, masaya gelen hesaba itiraz edildi, "Yemeseydiniz, içmeseydiniz efendiler... Biz yan masada kuru fasulyeye talim ederken, siz pirzola yiyerek kadeh tokuşturdunuz.."
Ve gün döndü, hesap masaya geldi.. Eskişehirspor yönetimi, arkasındaki taraftar gücüyle siyasi erkleri bir araya getirmesini başardı..  
Ee biz ne yapacağız şimdi..
Sesimizi duyurmayalım mı?

Gözümüzün önündeki bu haksızlığa dur demeyelim mi?

Diyelim elbette..

Ama sahada..

Hı...Biz aynı durumda olsak ne yapardık sorusuna özeleştiri de yapabiliyorsak eğer, kriz ortamlarını çözüme ulaştırabiliriz. Öncelikle spor kulübü olmanın ve büyük bir taraftar kitlemizin olduğu gerçeğiyle hareket etmeliyiz. Eses algı yapıyor, bertaraf olmaktansa taraf olmayı tercih etmesi, onların tercihidir.. Bizim, özelliklede sporcularımızın bu tip olaylardan etkilenmemesi gerekiyor. Dolayısıyla biz işimize bakalım, yazımın başında belirttiğim gibi, önümüzde kemik gibi Boluspor maçı duruyor.. 
Komşunun evinde çıkan yangının dumanından rahatsız olmak bize yakışmayacağı gibi, gelen itfaiye araçlarının sayısınıda sorgulamamız yakışmaz.. Biz, bizim evimizde yangın çıkmaması için gerekli tedbirleri alalım kafi..
Biz Demirsporluyuz..
Biz değil, alayı bizden çekinsin..
Yeter ki 5 Ocak bize cennet, rakibe cehennem olsun,
Futbolcularımız sahada yeter ki saldırsın, yüreğini bıraksın çimlere, yeneriz yeniliriz ötesi çokta önemli değil..
Siz yeter ki bizi hissedin, duyun sesimizi! Sahada olurda nefesiniz kesilirse, vazgeçmek üzere olduğunuzu hissettiğinizde bize bakın! Tribünde yıllardır savaşmaktan yorulmayanları görürsünüz, ve siz savaşmayı sürdürdükçe biz asla yenilmiş sayılmayız!
Her zaman dedik.. "Ne hakemlerle, ne siyasetle, şampiyonluklar gelmesin bize"

Mücadeleye devam..

Saygılarımla;

Doğan Ergezer

Daha yeni Daha eski
Google News