Sercan Kayıp

Adana Demirspor, sezon açıldığından bu yana sıçrama yapamadı. Maç geneline bakıldığında mücadele var ancak, bu mücadele sonuca etki edemiyor.

Kadro kalitesi ise kağıt üzerinde kaldı gibi görünüyor bu sezonda da.. Engin İpekoğlu'nun takımı devralmasıyla birlikte mücadele kalitesi bir tık artan Adana Demirspor'da maç kazanamama sayısı artmaya devam ediyor.

Ligdeki son 4 müsabakadanda galibiyet kopartamayan Adana Demirspor, özellikle rakip 10 kişi kalmışken, üstünlük gösterememesi taraftarlarını hayretler içerisinde bırakıyor.

Sezon başında transfer olan Sercan için umutlanan taraftarlar, haftalar geçtikçe Sercan'dan beklentilerini daha da düşürmeye başladı. Oyuna isteksiz başlayan Sercan'ın kumaş kalitesi malum, oyunda olduğu zamanlarda verdiği öldürücü ara paslarını bilmeyen yoktur ancak sahadaki görüntüsü içler acısı! O oynayınca galip gelebirken, onun isteksiz oyunuyla 1 kişi eksik kalıyoruz sahada. Sakat olup olmadığıyla ilgili herhangi bir bilgimizinde olmadığını belirtelim..

Sevinmek için sevmediğimiz aşikar, ancak küme düşme potasına her geçen hafta dahada yaklaştığımızı düşünürsek, Adana Demirspor'umuzu zor günlerin beklediğini görebiliyoruz.

Daha yeni Daha eski
Google News