O Sezonla Aynı Puandayız!

Adana Demirspor'da işler 5 maçtır iyi gitmiyordu. Son 5 haftadır galibiyet alamayan Mavi-Laciverlilerin gol  yollarında çektikleri sıkıntı da had safhaya ulaştı. 2 haftadır rakip kaleye gol atamayan Adana Demirspor'da, Mickael Pote dün gece yine sahneye çıktı ve 90+3'te yüzümüzü güldürdü.

Atılan o son saniye golü 3 haftadır rakip kaleye attığımız tek gol olması hasebiyle de değerliydi.
Dün akşam ki galibiyetin ardından, TFF 1.Ligde oynadığımız 5 sezon içerisinde ilk 18 haftaya baktığımızda  en kötü sezonumuz olan 2013-2014 sezonumuzda ki performansımız ile aynı puan durumuna ulaşmış olduk.


O SEZON NE OLMUŞTU?
2013-2014 sezonunun başında Adana Demirspor Başkanlığına Mustafa Tuncel göreve gelmiş ve sportif başarısızlıktan dolayı tribünde istifa kararı verip kongre kararı almıştı. Kongrede Selahattin Aydoğdu göreve talip olmuş takım 4 teknik direktör değişimi yaşadığı o sezon küme düşmekten son haftalarda kurtulmuştu.

Umuyoruz ki, transfer tahtasının bir an önce açılıp İpekoğlunun transfer etmek istediği futbolcuları kadromuzda görürüz. Zira dün akşam son saniyede alınan 3 puan elbette taraftarı mutlu etse de, yarınları için endişe duyulmasını engelleyemedi..


Daha yeni Daha eski
Google News