PFDK'dan Demirspor'a Ağır Karar

Adana Demirspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardından disiplin kuruluna sevk edilen Adana Demirspor'a PFDK acayip bir ceza kesti. Kesilen cezaya göre hem bazı bloklar kapalı olurken hemde 2 maç seyircisiz ceza akılları karıştırdı.

Verilen ceza neticesinde Adana 5 Ocak stadyumu 2 resmi maçta taraftara kapalı olacak kararı aşağıdaki gibidir.

"ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 15.01.2017 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR - MERSİN İDMAN YURDU TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY MARATON ÜST TRİBÜN A,B,C,D, GÜNEY MARATON ÜST TRİBÜN E,F, KUZEY KAPALI A,B bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verildi."
Daha yeni Daha eski
Google News