İpekoğlu'nun Waldison Sevdası

Adana Demirspor, ara transferlerin ardından çıktığı ilk müsabakada Gaziantep Bbş karşısında farklı galibiyet alınca, hayaller tazelenmiş, umutlar artmıştı.

Ancak ne var ki, Altınordu karşısında oynanan oyunu görünce hayaller yine başka bahara mı kaldı? sorusu akıllara yine yer etmeye başladı.
Son maçlardaki formu ve güçlü fiziği ile ayakta kalan Grbic bu hafta yabancı oyuncu kontenjanına takılıp kadroya girememişti. Waldison ise çok eleştirilmesine rağmen formayı kapan isim olmuştu. Waldison bu sezon 15 kez ilk 11'de sahaya çıktı.

Rakip defansı meşgul etmesi ve yıpratma özelliği olan Waldison'dan bu sezon Adana Demirspor nerdeyse hiç fayda sağlayamadı.

Birçok maçta olduğu gibi, bu maçta da hemen her ikili mücadelede ayakta kalamayan ve olumlu işler yapmaktan uzak kaçan oyuncu, sarı kart görmekten de geri kalmadı ve bu sezonki 8.sarı kartınıda görerek haftaya cezalı duruma düştü.

Brezilyalı oyuncu ve onu tercihiyle Engin İpekoğlu, dün akşam oynanan maç esnasında ve maçın ardından en çok eleştirilen isimler oldu.
Daha yeni Daha eski
Google News