Engin İpekoğlu ‘Puan kayıplarını telafi etmeliyiz’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Aytaç Durak Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyerek değerlendirmelerde bulundu.
Kendi sahalarında oynadıkları ve 1-1 berabere biten Manisaspor maçında ofansif anlamda ellerinden geleni yaptıklarını belirten deneyimli teknik adam, buna rağmen ikinci golü atamadıklarını söyledi.
Kendi evlerinde oynadıkları Balıkesirspor maçının ardından Manisaspor karşılaşmasında da birçok pozisyona girmelerine rağmen değerlendiremedikleri için üzgün olduklarını dile getiren İpekoğlu,
‘’Bir yerlerden bu puan kayıplarını telafi etmenin peşinde olacağız. Bu hafta oynayacağımız Elazığspor takımı bence devre arasında kadrosuna yeni dahil etmiş olduğu oyuncularla birlikte güçlü bir takım haline geldi. Deplasmanda oynayacağımız en zorlu 90 dakika diye düşünüyorum. Ama bugüne kadar deplasmanlardaki birçok maçtan puan ya da puanlarla ayrılmasını bildik. İnşallah bu maçta da başaracağımızı düşünüyoruz. İç sahadaki puan kayıplarını bir şekilde deplasmanlarda telafi etmeliyiz’’ diye konuştu.
Kadrolarında hedefledikleri noktayı yakalayabilecek isimlere sahip olduklarını ifade eden Engin İpekoğlu, özellikle gol bölgelerinde özen göstermeleri gerektiğine dikkat çekti. İpekoğlu hayatını kaybeden Adana Demirspor taraftarı ‘Yastık Dayı’ lakaplı Mahmut Faik Arıkan’a Allah’tan rahmet, sevenlerine de başsağlığı dileğinde bulundu. 
Daha yeni Daha eski
Google News