Adana Demirspor Sonunu Getiremedi

Adana Demirspor sahasında Emre Malok ve Giresunspor'a mağlup oldu: 1-2

10 kişi kaldıktan sonra ceza sahasını bile geçemeyen Adana Demirspor'u yüreklendirmek için taraftar var gücüyle destek olsa da futbolcular rakip sahaya akamadı.

Öyle çakılı oynayan Adana Demirspor maçta 2-1 yenik durumda olmasına karşın son dakikalarda Giresunspor'un sahamızda top çevirmesine bile göz yumarak tribünleri kahretti.

MAÇTAN DAKİKALAR

35'nci dakikada Leroy'un ortasında pozisyonu iyi takip eden Pote yükselerek kafa ile topu ağlara gönderdi: 1-0.

38'nci dakikada Recep'in yakın mesafeden kaleye giden şutunu Raspopovic kafayla uzaklaştırıp gole izin vermedi.

44'ncü dakikada ceza sahası dışında topu ilk önce göğsüyle kesen ancak sonrasında eline de değen pozisyonda kart meraklısı hakem direk kırmızı kartını göstererek Adana Demirspor'u 10 kişi bıraktı. Bu dakikada kaleye Servan'la yapılan oyuncu değişikliği ile Zülküf geçti.

53'ncü dakikada gelişen Giresunspor atağında ceza yayı üzerinde topla buluşan Recep'in sert şutu az farkla üstten auta çıktı.

72'nci dakikada Demirspor kalesi karıştı. Bu dakikada 6 pas içinden topa gelişine vuran Recep'in şutu yakın mesafeden auta çıktı.

77'nci dakikada Hüsamettin'in sert şutunu kaleci Zülküf köşeden kornere çeldi.

82'nci dakikada Hüsamettin'in pasına ceza sahası içinde ayak koyan Özgürcan kaleci Zülküf'ün altından topu ağlara gönderdi: 1-1.

84'ncü dakikada Volkan Demirspor defansını ceza sahası içinde çalımlayarak geçip,topu ağlarla buluşturdu: 1-2. Karşılaşma Adana Demirspor'un 1-2 yenilgisi ile tamamlandı.
Daha yeni Daha eski
Google News