Umudun Diğer Adı

Adana Demirspor'un , Eskişehirspor deplasmanında aldığı galibiyet yıllardır üzülen biz taraftarlara bir nebze olsun ferah bir nefes aldırdı. Bu maçtaki çabaların diğer maçlara yansıyıp yansımayacağı ise büyük bir muamma olarak karşımızda duruyor.

Eskişehirspor karşısında alınan bu galibiyeti elbette küçümsemek olmaz ancak , Eskişehir bireysel hatalarının sebebiyle bu duruma düştü diyebilirim. Adana Demirspor'un golüne kadar ilerde topu tutan ve baskı kuran Eses'ler Mustafa Durak'ın defans arkasına attığı topu kaptırınca sahneye Pote çıkıverdi. Pote'de bir acayip adam oluverdi son 2 haftadır.. Sanıyorum ligde iki hafta üst üste hattrick yapan tek oyuncu ünvanını aldı.

Zaten adettendir, ne zaman "Demirspor 5'lik olacak.." oyunu sahaya koysa, dönüp dolaşıp bir gol atıp umut verir.. DEMİRSPOR SEVER UMUT VERMEYİ..

Ben şahsen sahadaki oyunu kalıcı görmedim, ligin 27. haftasına gelmiş bir Adana Demirspor hala kadroda düzenlemeler yapmaya devam ediyor ve bu durum başımızı belaya sokabilir. Aldığımız bu galibiyetle düşme hattından ne kadar uzak durursak yanımıza kar kalacaktır. Zira şu şartlar altında play off biraz uzak bir ihtimal olarak karşımızda.. Ha umutsuz muyuz? Değiliz elbette, Demirspor bu.. Ne zaman ne yapacağını kimse bilemez. Bu sebeptendir ki, biz yine her maçta atkılarımızı takıp , Armanın yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü bize böyle olmak çok yakışıyor.. Önümüzde Giresunspor maçı var, stadı yine dolduralım lütfen..

Hadi biraz da maçtan aklımda kalanlara döneyim..

Yayıncı kuruluşun seramonide yaptığı inanılmaz skandal, Türk tribünleri için resmen utanç verici idi.. 1200 taraftar ile deplasman yapan Şimşekler Grubunu seramonide hiçe sayması kabul edilir gibi değildi. İstiklal marşı esnasında açılan koreagrafiyi ekranlara taşımayan, sadece gollerde flu olarak 1-2 saniye Adana Demir tribününü gösteren TRT Spor'un ne yapmaya çalıştığına akıl sır ermiyor. Üstelik bu yaptığı ilk de değil..

Adana Demirspor taraftarı yaptığı koreagrafide Adana Demirspor'a TÜKENME mesajı verdi.

Bekleme! Ben senle güneşi bulmaya geldim. Ürkme! Kavganı sormaya geldim. Gücenme! Güneşten sunmaya geldim. 
Kapkara geçiyor günler. Hesabı yok. Ekmeğin az; Tuzun tadı yok. Çocuklar, Belki gülmüyor. 
Kayalık sevdalar dikenli yollar; Pusu kurulmuş dinmez ağıtlar. Yüzüne kapanıp ağlamak vardı; Oysa ben seni bulmaya geldim. Kalbine güneşi asmaya geldim. Tükenme! 
Adana Demirspor taraftarı hazırladığı muhteşem deplasman koreagrafisi ile tribünde moral olurken, takıma da "Tükenme" mesajı verdi...

Hoşgeldin Fevzi Elmas...

Fevzi Elmas'ın sanki geçen haftalarda da kaledeymişçesine formda olması elbette sevindirici ancak bu hafta gördüğüm Fevzi, "meğer haftalardır hazırmış da kaleye geçememiş" fikrini doğurdu. Zira sezon başından bu yana kalemizle ilgili çok sorun yaşadık..

Alican Karadağ'a Hitaben..

Bir parağrafta Alican'a açmak istedim..
Maçın daha başlarında girdiği verkaçta koşmakta zorlanınca çok üzüldüm. Öyle ya gencecik ateş gibi topçu.. Fizik desen var, top tutma desen var ama kondisyon olmayınca hepsini çöpe atmış olursun. Bir ara kenar yönetimi Alican'ı neden hala sahada tutuyor bile dedim. Allahtan , Alican rakip ceza sahasında çok güzel bir noktada yakaladığı topu ustaca rakip filelere göndermesini bildi ve beni utandırdı. Her hafta utandırmaya devam et, sıkı çalışki bu utanmalarımız gurur haline gelsin sevgili Alican...

Pote...

Sen Adana Demirspor'a Allahın bir lütfusun. Ziyad'la birlikte Adana Demirspor'a gelmiş geçmiş en başarılı futbolcusun.. Hatta Ziyad'ın bir sezonda attığı gol rekorunu 2 sezondur da kırdığını es geçemiyoruz.. Umuyorum ki sezon sonunda kendin için ve bizim için en hayırlı kararı alırsın.

Saygılarımla;
Doğan Ergezer


Daha yeni Daha eski
Google News