Adana Demirspor'a Başkan Adaylığını Küba'dan Açıklayacak

Adana Demirspor'a kadın başkan adaylığı konuşuluyor. İş kadını Nilay Ateşoğulları,  Adana Demirspor'da yaklaşan kongrede aday olacağını ve resmi adaylık konuşmasını da 1 Mayıs 'da Küba'dan yapacağını bildirdi.

Şu anda Küba'da olan Nilay Ateşoğulları 1 Mayıs'ta başkan adayı olduğunu açıklayacağını şu mesajla paylaştı; "27 Mayıs 2016'da Konya'ya 20bin taraftarıyla çıkartma yapan ve 21 yıllık süperlig hasretine son vereceğini umduğumuz Adana Demirspor'umuzun yenilgisi, onu sevenler gibi benide üzmüştü. İşte tam da o gün Adana Demirspor'a başkan olup süper lige çıkarmalıyız. Bu tutkulu ve umut dolu taraftarı sevindirmeliyiz demiştim."

Adana Demirspor'a başkan adaylığımı 1 Mayıs'ta açıklamak için Küba'yı seçtim ve beni buraya getiren uçağın konya olmasıda pek manidar geldi. Mavi Devrime adım Adım..."

Nilay Ateşoğulları Kimdir ?
Nilay Ateşoğulları halihazırda şu anda Yedek Yönetim Kurulunda yer almaktadır. Aynı zamanda genç bir girişimci olan Nilay ATEŞOĞULLARI, Ekotek Yer altı Çöp konterner sistemi ile TÜBİTAK'ın açmış olduğu girişimcilik yarışmasında Türkiye çapında gönderilen 400 proje arasında ilk 30 proje arasına seçilmişti.

Daha yeni Daha eski
Google News