İpekoğlu "İç sahadaki puan kayıplarını deplasmanda telafi etmeliyiz’

TFF 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, haftalık basın toplantısı düzenledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, “Eskişehirspor maçını kazanmalıyız. İç sahada kaybettiğimiz puanları deplasmanda telafi etmemiz lazım. Play- Off hedefimiz için alabileceğimiz en fazla puanları alıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

TFF 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, haftalık basın toplantısı düzenledi.

Ligin 25. haftasında oynadıkları Ümraniyespor maçını değerlendiren İpekoğlu, maçı başarısızlık olarak değerlendirerek, “Ümraniyespor’da bunlardan birtanesi. Birinci ve ikinci yediğimiz goller talihsizlik. Rakip gol atıp öne geçiyor, daha sonra biz gol atıp öne geçiyoruz ve bunu koruyamıyoruz. Ayrıca rakip 10 kişi kalıyor buna rağmen 3-2 öne geçip skoru koruyamıyoruz. Bu başarısızlıktır” diye konuştu.

Adana Demirspor’un şu ana kadar kötü oynadığı 1 maç olduğunu ifade eden Teknik Direktör İpekoğlu, “Bugüne kadar oynamış olduğumuz maçlarda geriye dönüp baktığımız zaman kötü oynadığımız maç sadece deplasmanda oynadığımız Sivasspor maçıydı. Özellikle ikinci yarıda oynadığımız hiçbir maçta oyunsal anlamda sıkıntımız olmadı” dedi.

‘ESKİŞEHİR MAÇI HERKESİN KEYİF ALACAĞI MAÇ OLACAK’

Cumartesi günü ligin 26. haftasında deplasmanda oynayacakları Eskişehir spor maçını değerlendiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, şu şekilde konuştu:

“Eskişehir, şampiyonluk hedefi olan kadrosunda süper lig tecrübesi olan futbolcu sayısı fazla bir takım. Ve hocaları Mustafa Denizli çok deneyimli. Yaklaşık 20-25 bin seyirci önünde oynanacak bir maç. Tabiki ne tarafından bakarsanız bakın bu tür maçlarda futbolcular kendi kendini motive ediyor. İnanıyorum ki Eskişehir maçı herkesin keyif alacağı bir maçtır. Tabi ki amacımız kazanmaktır. İç sahada kaybettiğimiz puanları deplasmanda telafi etmemiz lazım. Play- Off için alabileceğimiz en fazla puanları alıp yolumuza devam edeceğiz.”

İpekoğlu, ayrıca Adana’da spor hekimi olmadığından dolayı futbolcuların sakatlıklarında büyük sıkıntı çektiklerini sözlerine ekledi.

Bu arada bugün yapılan antrenmanda Elazığspor maçında elmacık kemiği kırılan Onur Akbay, takıma dahil olarak düz koşu yaptı.
Daha yeni Daha eski
Google News