Maçın ardından

Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Çağdaş Mavioğlu, TFF 1. Lig'in 28. haftasında 2-1 yenildikleri Giresunspor maçına ilişkin, "Karşılaşmayı 11 kişi tamamlasak skor böyle olmayabilirdi, galip ayrılırdık diye düşünüyorum." dedi.

Cezası bulunan teknik direktör Engin İpekoğlu'nun yerine maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Mavioğlu, oyunun ilk yarısında savunma anlamında doğru işleri kısmen yaptıklarını, hücumda ise çalıştıkları ve istedikleri şeyleri gerçekleştiremediklerini söyledi.

Buna rağmen ilk yarıda golü bulduklarını kaydeden Mavioğlu, "İlk yarının son dakikalarında 10 kişi kaldık. İkinci devre 10 kişiyle skoru tutup, kontra ataklarla 2. golü bulabileceğimize inanıyorduk. Fakat bir anda konsantrasyon eksikliği, zihinsel ve bedensel yorgunluklar nedeniyle 2 dakika içerisinde 2 gol yedik. Tabii bu maçtan önce düşünmediğimiz bir skor. Yapacağımız bir şey yok, üzgünüz. Karşılaşmayı 11 kişi tamamlasak skor böyle olmayabilirdi, galip ayrılırdık diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Daha yeni Daha eski
Google News