Maçın gizli kahramanları

Adana Demirspor'un Eskişehirspor'u mağlup etmesinin en önemli aslan payını Pote alırken, arka planında Fevzi yaptığı kurtarışlarla, Alican'da kritik golüyle, Mustafa ise yaptığı asistlerle maçın gizli kahramanı oldu.

Sakatlığının ardından neredeyse 1 sezon forma giyemeyen kaleci Fevzi'nin dönüşü mükemmel oldu. Yediği 2 gole rağmen kritik kurtarışlarla ve oyunu gerektiği yerlerde profesyonelce soğutmasıyla maçı 3 puana dönüştürmesinde önemli rol oynadı.

Devre arasında transfer olan Alican, maça iyi başlayamasa da, müsabaka 2-2 iken attığı gol ile Demirspor'u öne geçirmesini bildi. Alican'ın maç içinde kondisyon sorunu bariz belli olurken, attığı bu gol ile telafi etti.

Mustafa Durak, sakatlıktan çıkmasının ardından bugün ilk 3 golün de asistini yaparak sahada görevini yapan iyi oyuncularımızın başında geldi.

Oğuzhan, geçen hafta yaptığı bariz hataları bu hafta yapmadı ve kendine güvenen taraftarları sevindirdi.

Tiago, bu maçta son dakikalarda oyuna girdi ve farkını asist ile gösterdi. Atılan 4. gol ile Eskişehirspor'un maçı bırakmasını sağladı.


Şimşekler Grubunun 1200 kişilik deplasmanın güzelliği ve deplasman koreagrafisine maç boyunca müthiş desteği de eklenince 12. adamın gücü , sahaya da yansıdı..




Daha yeni Daha eski
Google News