Pote'den transfer ile ilgili önemli açıklamalar


Adana Demirspor'un kaptanı ve en saygı duyulan oyuncusu Pote, Adana Demirspor'un durumu ve kontratı ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Adana Spor muhabirleriyle antrenman da yaptığı açıklamalarda, "Şu an sezon devam ediyor ve kontratımla ilgili çok konuşmak istemem. Önümüzde zorlu maçlar var ve ben bu maçlara odaklandım. Aynı soruyu geçen sezonda sormuştunuz... Ben yine sezon sonu oturur konuşuruz demiştim. Yine aynısını diyorum. Sezon sonu geldiğinde oturur konuşuruz."


Parayı dert etmiyorum
Bu cevabı yeterli bulmayan muhabirler, geçen sezon daha gülümseyerek cevap vermiştin, bu sezon aynı değil mi görüşün? sorusuna "Geçen sezonki kontratım 2 yıllıktı ama bu sezon kontratım bitiyor. Benimle görüşmek isteyen takımlar var ama ben hiçbir şekilde görüşmüyorum. Bu işler sezon sonunda olur. Bu sezon sonunda karar alırken elbette Adana Demirspor daha öndedir. 32 yaşındayım ve kariyerimin sonuna geliyorum. Alacağım kararlarda finansal etkiler kararımın tümü değil. Ailem, kalacağım takımın projeleri, neden kuruluyor? amaç ne? gibi birçok etken söz konusu olacak."


Herzaman B Planımızın olması lazım
Elazığspor maçı ve gol krallığı ile ilgili olarak;
Elazığspor ile maçta hakem çok kötüydü ama bizde takım olarak reaksiyon gösterememiştik. Bir B planımızın da olması lazım, eğer hakem kötüyse onuda yenmeliyiz ama yapamadık, kötü oynadık. Gol krallığı ile ise ben kendime bir gol sayısı hedefi belirlemiyorum ama geçen seneden daha iyi bir skor yapmaya çalışıyorum. Gol kralı olursamda Elhamdürillah derim.

Adana Demirspor küme düşer mi?
Alt sıralara yakın olsakta matematiksel olarak play off oynama şansımızda var, az veya çok ama matematiksel olan herşeye realist yaklaşmamız ve mücadeleyi sürdürmemiz gerekiyor." dedi.

Röportaj: Ergun Kara
Daha yeni Daha eski
Google News