Adana Demirsporlular Derneği Her Futbolcuya Mektup Gönderdi

Adana Demirsporlular Derneği (ADSDER), Adana Demirspor takımının kötü gidişatına son vermek ve oyunculara moral aşılamak için her futbolcuya isim isim #Umudumuzsunuz adındaki bu mektubu gönderdi.

Mektupta şunlar yazıyordu;

Umudumuzu emanet ettiğimiz adamlar; evet, evet sizler. Etrafınıza bakmanıza gerek yok tam da sizden, senden bahsediyoruz. Büyüdüğümüz bu şehirde bize umut etmeyi öğreten armayı taşıyan sizler…
Hayatımızın aslında tam da ortasına koyduğumuz renklerimizi taşıyan sizler. Bizim emanetimizi biliriz ki başınızın üstünde taşırsınız.
Biliriz ki emanete hıyanet etmez, yere düşürmezsiniz. Sırtımızı dayadığımız sizler, biliriz ki bizi sırtımızdan vurmazsınız. Kanınızın son damlasına kadar savaşır, bizim için mücadele edersiniz. Birçoğunuzun belki de ilk defa geldiği bu şehirde yükünüz ağır, mücadeleniz zor biliriz. Sadece 90 dakika bir top peşinde koşmak değildir amacınız. Bizim kadar ister, bizim kadar dilersiniz başarıyı şüphemiz yok. Ama bazen sadece istemek yetmez, inanmak da gerekir. Bizler sizlere hem inandık, hem güvendik. İnanmaya da güvenmeye de devam ediyoruz. Biliyoruz ki artık para pul değil önemli olan. Bir yıl boyunca verdiğiniz savaşın, emeğin, akıttığınız terin karşılığını almak istiyorsunuz. Ve ilk gün size nasıl güveniyor, inanıyorsak yine aynı duygular içersindeyiz. Biliyoruz ki siz bizi derin kuyulara atmayacak, uçurum kenarından çekip alacaksınız. Armaya adanmış hayatlarımızı kışa çevirmeyecek, bizim için unutulmazlar arasında yer alacaksınız, biliyoruz. Bizler ruhsuzluğa isyan ederiz. Bizler ruh isteriz, inanç isteriz, azim isteriz. Ve biliriz ki bunların hepsi sizin içinizde var. Var olanı dışarıya çıkarmak sizin elinizde.
Siz yeter ki isteyin biz sonuna kadar sizi destekleriz, arkanızda dururuz. Şimdiye kadar nasıl arkanızda durduysak son nefesimize kadar yine aynı yerde duracağız. Bizler sizinle hüznümüzü değil sevincimizi paylaşmak istiyoruz.
Haydi çık sahaya göster kendini DEMİRSPOR NEYMİŞ ÖĞRET TÜM ALEME….
ADANA DEMİRSPORLULAR DERNEĞİ
Daha yeni Daha eski
Google News