Pote Attıkça Biz Kaybettik

Adana Demirspor, son yılların en acı pozisyonunda küme düşme potasının hemen kenarında son iki maçına çıkacak. Malatyaspor maçında alınan mağlubiyet ve alttaki takımların bu hafta maçlarını kazanması sebebiyle belki de kalan 2 maçtan alınacak bir 3 puan bile Demirspor'un kümede kalmasına yetmeyecek.

Adana Demirspor'un bu sezon maçlarına baktığımızda ise skoru koruyamadıkları ortaya net bir şekilde çıkıyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri ise savunmada yer alan ve hemen her maç değişen diziliş ve yetersizlik...

Adana Demirspor, geriye düşerek başladığı maçlardan 7 puan toplarken, Öne geçtiğimiz 5 (15 puan) maçı da kaybederek  şu anda ligin alt sıralarında bulunmasının en büyük sebeplerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Bu maçların tamamında ise Pote rakip sahada gol attı ancak Adana Demirspor, Pote attıkça kaybetmeye devam etti.

Ligin alt sıralarında küme düşme hattındaki şu ana dek görünen tek başarımız ise takımımızdan gol kralı çıkacak olmasıdır. Pote, dün akşam oynanan ve tek golüyle öne geçtiğimiz Malatyaspor maçının ardından sahada dizlerinin üstüne çöktü ve sahadan tribünleri selamlayarak çıkan son isim olmuştu.


İŞTE ADANA DEMİRSPOR'UN MAÇ İÇİ GOL/KAZANMA İSTATİSTİKLERİ;

Mağlup durumdayken berabere bitirdiğimiz maç sayısı :7
Mağlup durumdayken kazandığımız maç sayısı :2
Öndeyken berabere bitirdiğimiz maç sayısı:2
Öndeyken kaybettiğimiz maç sayısı:5
Daha yeni Daha eski
Google News