Sedat Sözlü "Adana Demirspor yok edilmek mi isteniyor ?"

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü NTV Radyo'da yayınlanan "Anadolu'da Futbol" programında Volkan Küçük'ün canlı yayın konuğu oldu.

Evkur Malatyaspor maçında yenilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Sedat Sözlü;

"İyi başladığımız ve öne geçtiğimiz bir maçtı ancak oyuncularımız iç saha maçlarında baskı altında oynuyorlar. Tamamen psikolojik bir sıkıntı yaşıyoruz. Öne geçiyoruz, hemen ardından gol yiyoruz."

Malatyaspor maçında, olmayacak yerde penaltı verildi. Sezon başından beri, Adana Demirspor bu tip haksızlıkla karşı karşıya geldi. Acaba bu aşamada Adana Demirspor yok edilmek mi isteniyor. Özellikle de son haftalarda alınan skorlar.. Kötü niyet aramıyorum ama Boluspor bize karşı çıkıp ölümüne karşı mücadele ediyorlar. Ancak başka maçlarda bu tip bir azim o takımlarda göremiyorum.

Bu lige kalırsak ta biz, kendi özverimizle kalacağız. Özkaynaklarımızla kendi çocuklarımızla kendi mücadelemizle kalacağız. Demirspor daha düne kadar play off düşüncesi varken şimdi ard arda mağlubiyet

Getirdiğimiz teknik direktörler başarısız çıktı. Önce Erkan Sözeri sonrada Engin İpekoğlu, Adana Demirsporla uyuşamadı.. Kendilerini severim ama oyuncularla en yakın isimdir teknik direktörler.. Bu isimlerde oyuncuları oynatamadı malesef.. Bu malzemeyi kullanamadık. İnşallah bu takım bu sezon düşmez ise bu tecrübeleri,  önümüzdeki sezonlarda kendimize ders çıkartmış olacağız.

Yeni sezonda başkan olup olmayacağı sorusunda "Ayın 23'ünde kongre var ve ben aday olmayacağım." derken

"Allah korusun ama Adana Demirspor düşerse, bu sene başarısız olduk deriz.. Bu takım ligde kalsa da kalmasa da sorumlusu benim" dedi.

CANLI YAYIN BANT KAYDI
Daha yeni Daha eski
Google News