Sedat Sözlü "Demirspor'da Başkanlık Çok Zor"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sedat Sözlü, sezon boyunca çeşitli sorunlar yaşadıklarını anlattı. Sezon başında 6 milyon liralık borç tablosuyla karşılaştıklarını aktaran Sözlü, Ödemek zor oldu. İlk hafta lisansları yetiştiremeyince genç takımla sahaya çıkmak zorunda kaldık.

Böyle zorlu süreçte başladık. Ekonomik buhranlı bir şekilde sıkıntılı sezona başlayınca bu sezona yayıldı. Beraberinde hakem hataları derken, zirveden bahsederken küme düşmeme potasında kendimizi bulduk dedi.
Her şeye karşın kulübün kümede kaldığına dikkati çeken Sedat Sözlü, şöyle devam etti.

Az kalsın düşecektik. Şanlıurfa'nın bizden 2 misli bütçesi vardı, balıklama düştü. Biz de o duruma geldik ama buna müsaade etmedik. Sorumluluğu kendim aldım. Başkan adayı olmayacağımı belirmiştim. Adana Demirspor gibi bir yerde teknik direktörlük yapmak, başkan olarak bu camiada hizmet etmek çok zor. Tamam Adana Demirspor çok büyük bir camia, dışarıda tribünleri dolduruyor, herkes başkanlık yapmak istiyor ama teknik direktörlük de başkanlık da çok zor.

Önümüzdeki kongrede kıymetli arkadaşlarımız aday, delegelerimiz hangisini seçerse o başkan olacak. Adana Demirspor çok büyük ve güçlü bağları olan bir camiadır... Adaylar , aday olurken de bunun farkında olması lazım. Adana Demirspor'da çok adaylılık gücümüzü gösterir.

2 Sezondur hata yaptım. Gelen başkan adayına önce transfer yapıp, sonra teknik ekibini getirmesi tavsiye ediyorum. OLmaz ama hani bu sezon ben devam edersem, kesinlikle ilk önce futbolcu transfer edip sonra teknik adam getirirdim.


Daha yeni Daha eski
Google News