Şimşekler Grubu'nun Adayı "Selahattin Aydoğdu"

Adana Demirspor camiası olağanüstü kongreye saatler kala 2 aday arasında kalırken, Şimşekler Grubu yaptığı açıklama ile Selahattin Aydoğdu'nun başkan olmasını istedi.

Şimşekler Grubu, bir önceki açıklamanın yanlış anlaşılması üzerine, önümüzdeki sezon da yaşanması muhtemel detayların da altını çizerek ilk kez isim belirtti.

İŞTE O YAZILI AÇIKLAMA;

Yapılan açıklamayı tek bir tarafa çekip yanlış değerlendirmek Adana Demirsporluluğa sığmaz..

Birkaç hafta sonra Adana Demirspor futbolcuların lisansını çıkarma, federasyona başvurma ve hacizli davalar yüzünden transfer yapamazsa ve yine puanları silinmeye kalkılırsa hesabını kim verecek.. ve bundan daha kötüleri yolda olacak..

Bu konuları rahat aşması için gelecek yönetimin maddi yönden güçlü olması lazım.. Kişiliklerine elbette kimsenin lafı yok ama yapılan araştırmalar 2 başkan adayının da bu süreci aşmak için maddi gücünün imkansız olduğunu gösteriyor..

Ayrıca açıklama Sedat Sözlü' ye destek açıklaması değildir.. En az parayla en güzel işi yapan, takımı çok cüzi rakamlara kurup yine de şampiyonluğa oynatan, üstümüze oynanan oyunlar yüzünden son anda şampiyonluğu kaçıran, kurumsallaşma anlamında güzel adımlar atan, kulübü her anlamda uefa kriterlerine göre ileriye taşıyacak bir vizyona sahip  eski başkanımız sayın SELAHATTİN AYDOĞDU nun yeniden başkan olmasını istiyoruz..

Ama belediye başkanımız sayın HÜSEYİN SÖZLÜ' nün de destek olmasını ve bu zorlu süreçte yanında olmasını bekliyoruz..

Aklı selim düşünen her gerçek Demirsporlu kulübün geleceğini düşünmek zorundadır..

Yoksa karanlık günler başladığında iş işten geçmiş olabilir..

Saygılarımızla
ŞİMŞEKLER GRUBU

Daha yeni Daha eski
Google News