Giray Bulak "Total Futbolun Gereğini Yapacağız"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak TRT Spor'da katıldığı 1.Lig programına canlı yayında katıldı.

Giray Bulak "TRT'de yorum yapanlardan Hayri Ağabey ve Tunç Kayacı çok oyuncu izliyor. Biliyorsunuz, TRT'de , TFF 1.Ligin ciddi bir uzman kadrosu var. Hem Hayri Ülgen ağabey, hemde Tunç Kayacı.. Onların da görüşlerini almak istiyorum, eğer tabi onlar bana bu anlayışı gösterirlerse.. Adana Demirspor'a gittiğim için çok mutluyum. Adana Demirspor büyük bir camia ve bu derinliği beni heyecanlandırıyor. Geçtiğimiz sezonda sıkıntılı bir sezon geçirildi. Kendimize uzun süreli hedefler kurarak yarışmacı bir takım kurmak istiyorum.

Spikerin Pote ile anlaşamaması ve gidişi hakkında fikirlerini sorduğu Giray Bulak "Pote'yi malesef kaybettik, 3 ay önce Güney Kıbrıs takımıyla anlaşmış, artık onu kadroda yok sayacağız, çok iyi bir yönetim kurulumuz var. İyi bir ekip olduk. Yararlı olabilecek iyi oyuncular bulduğumuzda bunu takım olgusu içinde adapte edeceğiz. Biz isim yerine takım oluşturmayı hedefliyoruz ama elbetteki bireysel yeteneklerimizde olmalı. *Total futbolun gerektiği ne varsa onu yapmaya çalışacağız." dedi.

Giray Bulak son olarak "Biz kesinlikle şampiyon olacağız, şampiyonluğa oynayacağız demiyoruz ama Adana Demirspor'un hedefleri bu doğrultudadır. Bu lige süper lig'den gelen çok iyi takımlar var. Takımımızın donanımını arttırmamız gerekiyor. " dedi.

*
Total futbol (Felemenkçe: totaalvoetbal), savunma hattıyla hücum hattı arasındaki mesafeyi daraltmayı amaçlayan ve futbol takımının oyuncularının her mevkiide oynayabilmesini öngören ve Hollandalı teknik direktör Rinus Michels tarafından icat edilen futbol sistemi.
Daha yeni Daha eski
Google News