Adana Demirspor Teknik Ekibimizin Açıklamaları

Adana Demirspor teknik direktörü Giray Bulak ve teknik ekibi bugün basın toplantısı düzenledi. Adana Demirspor Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında ;

GİRAY BULAK 
Akdeniz bölgesinde çalıştım ama Adana'da hiç çalışmadım. Ekibimiz hakkında kısaca bilgi vereyim. Gürcan hoca bizim herşeyimiz. Yardımcı hocalarım Orhan Kaynak hocamızı tanıyorsunuz zaten. Zafer Hızarcı geçen sene Malatyasporda yardımcı hocalık çalışmıştı. İbrahim Hocamız Başakşehirspor'da analiz ekibindeydi. Zafer hocamız trabzondan altyapıdan hocamızdır.

Metin Aktaş gibi bir kaleci hocamız var. Uzun yıllar şampiyon olmamış Demirspor camiasının bugün hocalarıyız. İnşallah kulübümüze katkı sağlamak istiyoruz. Bunun derecesi ne olur şimdiden söylemek zor. Biliyorsunuz geçen sezon çok sıkıntılar çekildi. O günleri yaşamadık ama takip ettik. Çok iyi bir ortam ve tesislerimiz var. Bunun karşılığında Türkiye'nin en ateşli, en iyi taraftar grubu Adana Demirspor da bunu biliyoruz. Bunun karşılığında ise en iyi kadroyu kurup arzu edilen seviyeye çıkmayı hedefliyoruz.

Ben umuyorum ki, bilgi kirliliği olmaması sebebiyle dikkat etmemiz gerekiyor. Bu noktada bilgi akışında bizler burada olacağız. Bunun için haftalık bir gün belirleriz.

Transferlerimiz için belli, planladığımız bir çerçeve var, geçen sezondan kalan çok oyuncumuz yok, zaten kalmasını da arzu etmiyoruz. Çok transfer yapmak kolaydır, az ve iyi futbolcuyu seçmek ise  daha zor ve zaman alır. Ama iyi durumdayız ve çalışmalara devam ediyoruz. Yabancı hakkımızı illa ki kota doldurmak için yapmayacağız.  Oynayabilecek kadromuzu sezon öncesinde yapacağız, devre arası yapılan transferler pek sağlıklı olmaz.

Ben Türk gencine çok inanıyorum. Altyapıdan oyuncu çıkacağına da inanıyorum. Eskiden buralardan iyi topçular çıkardı artık çıkmıyorsa bakan yoktur.. Demek ki bizde hata var, oynatmazsanız onlarda gelişemezler. Biz bakacağız, değerlendireceğiz.

Buradan taraftarlarımıza sabırlı ve sakin olmalarını tavsiye ediyorum.


ORHAN KAYNAK "ADANA'NIN DEĞİŞMEYEN FUTBOLU"
Çok heyecanlandım bu heyecanı buradaki taraftarlarla yaşamak ayrı bir keyif olacak. Biz zoru başarmaya geldik, hocamın da söylediği gibi bunu başarmak istiyoruz. Adana şehrine her geldiğimde değişiyor gelişiyor tek değişmeyen şeyi futbolu ve bizde bu futbolunu değiştirmek için ekip olarak buradayız.

GÜRCAN ADAY "OYUNCU BULAMAZSAK ÇIKAR BİZ OYNARIZ"
Ben Adana'dan giderken Şampiyon olmuş bir takım olarak bırakmıştım. O yıldan bu yana 1 yaşında olan bir bebek bugün 23 yaşında kocaman bir delikanlı olmuş ve hala ortada bir şampiyonluk yok. Beni hatırlayarak,hatırlatanlara teşekkür ediyorum. Yönetim kurulunun daveti üzerine geri döndüm. Hiç bir oyuncu bulamazsak çıkar biz oynarız. Taraftarlarımızdan bize, yönetim kurulumuza biraz sabır istiyoruz. Bize güvensinler çok güzel şeyler olacağının süprizini verebiliriz.
Daha yeni Daha eski
Google News