Giray Bulak "Taraftarlarımız Paniklemesin"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde  basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

KAMP BAŞLIYOR

İlk etap kampı için bu gece yola çıkacaklarını belirten Bulak “1-15 Temmuz arası olacak ilk etap kamp çalışması ile startı veriyoruz. Bolu Termal Otel’de kampımıza başlayacağız.

Kampa götüreceğimiz 12 genç oyuncumuzu ve sezon içerisinde bizimle olacak oyuncularımızı belirledik.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transferler ile ilgili çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Giray Bulak “Geçen sezondan hiçbir oyuncumuz takımda kalmadı. Yeni bir kadro,teknik ekip ve yönetimle önemli bir yolculuğa çıkacağız ve yeni bir hikaye yazacağız. Oyuncularımızı da buna inandıracağız.

Bolu’daki kamp döneminde de transfer çalışmalarımız sürecek. 15 günlük süre zarfında yapılan transferler çok ta kayıp sayılmaz. 10’a yakın oyuncuyu kadromuza kattık bir o kadar daha oyuncu alacağız. Ne kadar incelersek inceleyelim hata olmayacak mı olacak. Transferde biz de hata yapabiliriz. İnce eleyerek en iyisini yapmak için çok yoğun şekilde çalışmalarımız sürüyor. Daha az para harcayarak en iyisini bulmak marifettir biz de bunun uğraşı içerisindeyiz.

TARAFTARIMIZ PANİKLEMESİN

Taraftarlara da mesaj veren Giray Bulak “Transfer döneminde biz paniklemiyoruz. Taraftarımız ve yönetimimiz bazen panikliyor. Örnek verecek olursak Bursaspor ligi ilk yarıda 5. bitirirken sezon sonunda küme düşüyordu. Antalyaspor ilk yarı küme düşmeye yakınken sezonu 5.sırada bitirdi. Onun için öncelikle panik yapmamalıyız. Adana Demirspor en son Metin Türel ile bir hikaye yazmıştı. İnşallah yeni bir hikayeyi de biz yazarız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.


Daha yeni Daha eski
Google News