Ramazan Çimen'den Destek


Adana Demirsporun eski yöneticisi Ramazan Çimen’den kulübe destek geldi. Aytaç Durak tesislerine gelen Ramazan Çimen, beraberinde getirdiği 20 Bin TL’lik çeki makbuz karşılığı teslim ederken, tüm herkesi desteğe çağırıp kulübün şampiyon olacağına inandığını söyledi.

Çimen’e teşekkür eden başkan Mehmet Gökoğlu, “Ramazan Çimen Demirspor’un emektarlarından. Sağ olsun içinden gelerek bize 20 Bin TL’lik yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.  İlk gün böyle bir desteğin olması çok önemli.  Küskünler var. O küskünlerde dönecekler.  Allah nasip ederse stadı dolduracağız. Hedefimize doğru ilerleyeceğiz.” Dedi.

“Birlik ve beraberlikten bahsedelim”
Gökoğlu,”Yeni bir sayfa açıyorum. Herkese çağrıda bulunuyorum. Adana Demirsporumuz  için bu çağrıyı yapıyorum. O bayrağı nasıl ileriye taşırız hesabını yapıyoruz.  Şu sıralar özellikle federasyona yatması gereken paralarla ilgili sorulara ve konuşmalara  artık nokta koymak gerekir. Biz bu parayı federasyona yatıracağız. Bu böyle biline.  Şimdilik birlik ve beraberlikten bahsedelim. “

“Bu yönetime inanıyorum”
Eski yöneticilerden Ramazan Çimen ise,”Vermeden bir şey isteyemezsiniz. Mehmet Gökoğlu yönetimine inanıyorum. Şimdi birlik içerisinde adımlarımızı atmak lazım. Benim bu desteğim sembolik. Daha da yardımcı olacağız. Herkesin bu duyarlılığı göstermesi gerekiyor.  İnanıyorum ki Adana Demirspor başarılı olacak.” dedi.

Bir ilk gerçekleşecek
Başkan Mehmet Gökoğlu “Güzel bir kongre yapıldı. Devir teslim ile ilgili ilk kez böyle bir tablo olacak. Hoca konusunda fikir alış verişinde bulunuyoruz. Transfer konusunda teknik heyetle karar vereceğiz. Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kısacası herkese teşekkür ediyorum.  Protokolde bizleri yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Daha yeni Daha eski
Google News