İsmail Şahmalı "Her Adanalı Çocuğun Rüyasıdır Demirspor"

Adana Demirspor, geçtiğimiz sezon Manisaspor'da forma giyen ve sezon öncesi Gaziantep BBSK ile ön protokol imzalayan İsmail Şahmalı'yla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Tesislerde düzenlenen imza töreninde basın karşısına çıkan İsmail Şahmalı; "Öncelikle beni Adana Demirspor'a layık görenlere teşekkür ediyorum. Her Adanalı çocuğun rüyasıdır. Ailem ve bende burada olmaktan çok memnunum.Gaziantep BBSK teşekkür ediyorum gelişimde kolaylık sağladıkları için. Saha içinde olsun saha dışında olsun Adana Demirspor için elimden geleni yapacağım. Daha önce Adana Demirspor'a gelmiş olsam belki tecrübem eksik kalacaktı ama şimdi belki de Adana Demirspor'a tecrübemle daha fazla değer katacağım. Gaziantep BBSK ile ön protokol

Adana Demirspor kulübünden ben ayrıldım. Ön protokol imzam vardı ama oradan ayrılmadan da Adana Demirspor'a gelmem etik olmazdı. Başkana da teşekkür ederim. İki takımdaki sözleşme koşulları da hemen hemen aynı ama Adanalı tarafım ağır bastı ve Adana Demirspor'a isteyerek geldim. Ben şu ana kadar oynadığım tüm takımlarda, takımım için mücadele ettim.

Geçtiğimiz sezon burada oynadığım müsabakada , Adana Demirspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Unutamadığım bir gün oldu. Evladımı kaybetmiştim ve Demirspor taraftarları  bana inanılmaz destek oldular. O günü asla unutamam. Tribünleri dolu görmek nasip olacak inşallah. Başka takımda oynasam da Adana Demirspor'u hep bir köşeden takip ettim. Örneğin, Adana Demirspor'un ligde son oynadığı Mersin İdmanyurdu maçında oturdum dua ettim. Çok şükür düşmedi. Adana / Sofullu mahallesindenim. Oradaki tanıdıklarımda maçlara gelerek izleyecekleri için ayrıca heyecanlıyım." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News