Orhan Kaynak'da Ekibe Katıldı

Adana Demirspor'da teknik ekibe katılan isimlerin arasına merhum Kayhan Kaynak'ın kardeşi Orhan Kaynak'ta katıldı.

Orhan Kaynak, Türkiye'ye getirdiği oyunculardan bazıları şunlardı.. Aatif, Eneramo, Nakoulma, Titi, K.Grosicki, Deniz Kadah

ORHAN KAYNAK "REAL VE BARÇA BENİM İÇİN YARIŞA GİRERDİ"
Orhan Kaynak bir röportajında ;  "Türk futbolundaki sistemi değerlendiren Kaynak: Bakın bir Avrupa'da Porto örneğine 1 milyon Euro'ya alıyorlar büyük paralara satıyorlar. Bu anlamda yönetilen en iyi kulüp Porto. Bizde ise bir yabancı futbolcu alınıyor, oynatılmadan büyük paralar veriliyor. Bu paralar yabancı futbolculara veriliyor fakat altyapılara neden verilmiyor?"  ifadelerini kullandı.

"Benim kadar bu kadar oyuncu izleyen,doğru tespitler yapan ve ülkemizdeki takımlara önemli transferler yapan biri olarak Avrupa'da çalışıyor olsaydım Real Madrid ve Barcelona benim için yarışa girerlerdi" ifadelerini kullanmıştı.


ORHAN KAYNAK KİMDİR?
1970 Ceyhan doğumlu olan Orhan Kaynak, kendisi gibi futbolcu olan Reşit Kaynak, Kayhan Kaynak, İrfan Kaynak, İlhan Kaynak ve Ayhan Kaynak'ın kardeşidir. Trabzonspor'da oynadığı dönemde takım kadrosunda bulunan Orhan Çıkırıkçı karıştırılmasın diye Küçük Orhan diye anılmaya başlandı ve Trabzonspor'dan ayrılmasından sonrada kariyerinin sonuna kadar bu isimle anıldı. Trabzonspor'da sadece iki sezon oynamasına rağmen tüm kariyeri boyunca bu lakapla anılmıştır.


Daha yeni Daha eski
Google News