Adana Demirspor'da Çifte İmza

Adana Demirspor Tesislerinde imza töreni yapıldı. Senegalli Theo Mendy ile Hollanda doğumlu Türk oyuncu  Tolgahan Çiçek Adana Demirspor'lu oldu.


THEO MENDY ADANA DEMİRSPOR'DA
Yaş: 28
Mevki: Sol Kanat
Senegal'li oyuncu Theo Mendy'i Adana'ya davet edilmişti. Sağlık kontrollerinden geçen Mendy ile sözleşme imzalandı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu Mendy geçtiğimiz sezon Portekiz 2.ligi takımlarından Desportivo Aves takımında oynadı ve 27 müsabakaya çıkıp 3 tane de golü bulunmaktadır.



TOLGAHAN ÇİÇEK ADANA DEMİRSPOR'DA
Yaş: 22
Mevki: Sol Bek
Adana Demirspor Hollanda 2.Liginde yer alan DeGraafschap takımından Tolgahan Çiçek'i Adana'ya çağırdı. 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Tolgahan Çiçek, sağlık kontrollerinin ardından bir aksilik çıkmaz ise Adana Demirspor ile sözleşme imzalayacak. Hollanda doğumlu Türk asıllı oyuncu geçtiğimiz 2016-2017 sezonunda 25 müsabakada görev alıp 1'de golü bulunmaktadır.


Hollanda Lig’inde De Graafschap forması giyen 22 yaşındaki milli futbolcu Tolgahan Çiçek Adana Demirspor’a geldiğim için çok mutlu olduğunu belirterek “Böyle bir büyük camiada forma giyecek olmamdan dolayı başkanıma ve yönetim kuruluna teşekkür ederim.İkinci etap kampında takım arkadaşlarımla beraber elimizden gelenin en iyisini yaparak takımımızı layık olduğu yere getirmek istiyoruz”
Son olarak Desportivo Aves takımında forma giyen 28 yaşındaki Senegalli oyuncu Theo Mendy ise “Uzun yıllar Portekiz Ligi’nde forma giydikten sonra Adana Demirspor gibi büyük bir camiada forma giymek benim için çok büyük mutluluk. Transferimde emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News