Alican Karadağ "Gönül isterdi ki kalayım ama.."

Adana Demirspor'da geçtiğimiz sezon sahada yer alan Alican Karadağ Salim Manav'ın Radyospor'da ki programına katılarak açıklamalarda bulundu.

Özellikle Mersin İdmanyurdu maçında attığı gol ile Adana Demirspor'un ligde kalmasını sağlayan Alican Karadağ, önümüzdeki sezon için başka takımla anlaşmak üzere olduğunu belirtti.

Yıllık ücretinde indirim yaptığını da belirten oyuncu, yönetimden gelen bir adım olnadığını belirtti. Yabancı oyuncuların tercih edildiğini ve Türk oyuncuların geri planda tutulduğunu belirten Karadağ "Adana Demirspor'da oynamak istiyordum, hatta son güne kadar bekledim TFF başvurmadım. İçerde bir miktar param da kaldı ama anlaşarak ayrılmak zorunda kaldım." dedi.

4-5 takımla görüşmelerinin devam ettiğini belirten oyuncu, Adana Demirspor taraftarlarına ve camiasına "Kısa bir süre kaldım ama beni kendi içlerinden biri gibi görerek çok samimi oldular. Bende onlara yakışır şekilde mücadele etmeye çalıştım. Gönül isterdi ki, gelecek sezonda da kalayım, onlarla savaşmaya devam edeyim ama maddi durumlar buna engel oldu. Gelecek sezon Adana Demirspor için hayırlı geçer inşallah" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News