Giray Bulak Bolu Kampını Değerlendirdi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Radyospor'da yayınlanan Transfer Hattı programında Salim Manav'a konuştu.

Mavi-Lacivertli takımın gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Bulak'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

"İlk etap kamp çalışmalarımız güzel geçti. 2 tane hazırlık maçı oynadık, altyapıdan gelen oyuncuları görme imkanımız oldu. 2. etap kamp çalışmalarımız Bolu'da devam edecek"

"Theo Mendy'in sağlık raporunda sorun çıkaracak bir şey olmadı. Genç oyuncu olduğu için endişelenecek bir durumu yok"

"Edin Rustemović fiziğini çok beğendim. İyi oyuncu, belki çok çabuk hızlı değil ama futbol aklını çok iyi kullanıyor. Issoumaila Lingane çok ekstra bir oyuncu olacak. Çift yönlü oynayabilen bir futbolcu"

"Düşündüğümüz oyuncuları kadromuza katıyoruz. Altyapıdan gelen iyi oyuncularımız var. Uğurcan ve Bekircan transfer oldu. Mustafa Yılmaz, Özgür Ortaç, Erkam faydalanabileceğimiz oyuncular"

"Biz istediğimiz rakamlara oyuncuları çekmek istiyoruz. Transferimizin geç olmasının nedeni bu. Geçtiğimiz yıllara göre uçuk davranmıyoruz. Yabancı transferlerimizi; 10 numara ve santrfor alarak kullanmak istiyoruz. Erhan Kartal ile görüşmelerimiz devam ediyor. Şu anda net bir sonuç alamadık"

"Tolgahan Çiçek iyi bir oyuncu, ekstra bir futbolcu  çıkabilir. Bütün oyuncularımızın birbirine yaklaşımı çok iyi. Bu arkadaşlık devam ederse iyi bir enerji yakalarız diye düşünüyorum. Umarım böyle devam eder"
Daha yeni Daha eski
Google News