Sercan Kaya Krizi!

Adana Demirspor'da geçtiğimiz sezon transfer olan ve kendisinden çok şey beklenen Sercan Kaya krizi devam ediyor.

2 gün önce canlı yayında Adana Demirspor ile sözleşmesinin 1 sezon daha devam ettiğini belirten Sercan Kaya "10 Haziran - 25 Haziran arası tek taraflı fesih edilebilirdi ama edilmedi. Beni kampa da çağırmadılar" demişti. Sercan Kaya'nın bu iddiasına henüz kulüp tarafından bir açıklama yapılmadı.

Bolu Termal Otelinde devam eden yeni sezon hazırlıklarına devam eden Adana Demirspor Kulübünden konuyla ilgili herhangi bir açıklama henüz gelmedi. Ayrıca Sercan Kaya'nın sezon biter bitmez 400 bin lira alacağı için federasyona başvurduğu da iddia edildi.

Adana Demirspor Kulübünde yönetim kadrosunda 3.yılına giren 2. başkan İmam Gazali Hıradağı katıldığı bir TV programında, futbolcularla yapılan sözleşmelerin önemli olduğunu, tek taraflı fesih maddelerini yapılan her sözleşmeye eklediklerinden bahsetmişti ve bu tip durumlarda tecrübeli bir yöneticinin, yönetim kadrosunda yer alıp, bunları takip etmesi gerektiğini belirtmişti. Zaten mali konuda zor bir süreçten geçen  kulübü, muhtemel bir ödeme ile baş başa bırakılması hususunda Adana Demirspor taraftarları bu duruma bir açıklama bekliyor.

>> SERCAN KAYA'NIN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARI  İÇİN TIKLA
Daha yeni Daha eski
Google News