Transfermarkt verileriyle Adana Demirspor

1.Lig Transfermarkt verilerine göre devam eden transfer sürecinde en düşük maliyetli,en genç, en hazır kadrolu takım sıralaması gün geçtikçe şekillenmeye devam ediyor. Bolu'da 1.kamp dönemini en erken başlatan takımlar arasında yer alan Adana Demirspor, kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor.

En genç takım listesinde Altınordu 21,1 yaş ortalamasıyla birinci durumda olurken, Adana Demirspor'umuzun yaş ortalaması 25,8 olarak görülmektedir.


Maliyeti en yüksek kulüp 21,10 Milyon Euro olarak Çaykur Rizespor AŞ. olurken, ikinci sırada 14,80 Milyon Euro ile Adanaspor, üçüncü sırada ise 7,85 Milyon Euro ile Gaziantepspor yer aldı. Adana Demirspor'umuz ise 2,25 milyon Euro ile 18 takımın yer aldığı 1.ligde 17. sırada yer aldı. Listenin sonuncusu ise 1,83 milyon Euro ile Elazığspor oldu.



Kadrosu en hazır durumda olan takım ise bu listeye göre 34 futbolcusuyla Adanaspor oldu. Süperligden düşen diğer takım Rizespor ise 33 futbolcusuyla sözleşmesi devam ediyor gözükürken, Adana Demirspor ise 12 futbolcu ile listenin en son sırasında yerini aldı.

Daha yeni Daha eski
Google News